za tople dane

Tražite savršeni proljetni parfem? Ovi noviteti vas neće ostaviti ravnodušnima

Konačno smo dočekali nešto toplije vrijeme, što znači da teške mirise pospremamo do sljedeće zime, a nosimo one laganije. Pritom, ne morate odmah posegnuti za starim, već se možete počastiti nekim novim.

Ima li išta ljepše nego kada vas ujutro probude zrake sunca koje lagano probijaju kroz zavjese? S više sunčanih sati i naše raspoloženje raste, a možete ga podići i onda kada vam jutra i nisu tako sunčana. Kako? Neodoljivim notama omiljenog parfema.

No, potraga za savršenim mirisom može potrajati, posebice ako ih volite mijenjati ovisno o godišnjem dobu. Ako ste se zasitili parfema kojih imate od prošlog proljeća i ljeta i treba vam neki novi, Marie Claire donosi popis najboljih ovogodišnjih mirisa koji su predstavljeni od početka godine.

image

Maison Margiela 'REPLICA' When the Rain Stops, Notino.hr, 789,40 kuna.

MAISON MARGIELA

Maison Margiela 'REPLICA' When the Rain Stops

Ako volite svježe, "čiste" mirise, onda vas neće razočarati ovaj koji evocira osjećaj u trenutku kada proljetna kiša prestane padati, a sunce proviri iza oblaka. U njemu su začinske borove iglice pomiješane s ružom, što ga čini uniseks parfemom i dugo se zadržava na koži.

image

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme Eau de Toilette, Sephora, 576 kuna.

DOLCE & GABBANA

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme Eau de Toilette

Legendarni klasik dobio je novo ruho. Nova verzija Light Blue parfema sadrži drvenaste note koje se odlično slažu s notama jasmina, limuna i bijele ruže.

image

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose Eau De Parfum, Douglas, 499 kuna (30 ml).

NARCISO RODRIGUEZ

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose Eau De Parfum

Nećemo zaboraviti ni one među vama koji vole mošusne parfeme. Tko je rekao da se oni nose samo zimi? Novi parfem s potpisom Narcisa Rodrigueza sladak je i seksi zahvaljujući notama ruže i ružičastog papra koje zrače toplinom čim ga stavite na kožu.

Čitajte i: Ovaj miris TikTokeri obožavaju, a lista čekanja je duža od 100 tisuća ljudi

image

Ellis Brooklyn SUN FRUIT Eau de Parfum, niche-beauty.com, 885 kuna.

ELLIS BROOKLYN

Ellis Brooklyn SUN FRUIT Eau de Parfum

Što se krije iza ove simpatične žute bočice? Svježa smokva, kruška i cvijet naranče u kombinaciji s lišćem šljive i kokosom. Ovaj blistav, oživljavajući parfem najbolje miriše nakon što ste neko vrijeme proveli na suncu.

image

Dries Van Noten Neon Garden, eu.driesvannoten.com, 1650 kuna.

DRIES VAN NOTEN

Dries Van Noten Neon Garden

Neon Garden je dio nove beauty linije brenda Dries Van Noten, a miris je opisan kao elegantan i živahan. U donjim notama je mošus, u gornjim metvica, dok su u sredini iris i mrkva.

image

Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum, Notino.hr, 451,80 kuna (30 ml).

VIKTOR&ROLF

Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum

Ljubitelji originalnog Flowerbomba neće ostati razočarani ni ovim novim izdanjem. U srcu nosi note rubin orhideje, vanilije i sočne crvene breskve, a inspiriran je erotičnim glamurom burleske.

Linker
12. travanj 2024 11:21