Maja, Tanja i Stanka
 Press
NOVE ZVIJEZDE

Tri generacije ljepote: Maja, Stanka i Tanja otkrivaju svoje recepte za mladoliki izgled

Da je zagrebačka Poliklinika Bagatin hrvatski lider u području raznih anti-aging tretmana – od neinvazivnih do kirurških zahvata – potvrdilo je predstavljanje njihove nove kampanje pod nazivom ‘Povezani iskustvom’. Tom prigodom saznali smo da poliklinika koju vode tri brata – plastični kirurg Dinko Bagatin, maksilofacijalni kirurg Tomica Bagatin te ekonomist Ognjen Bagatin – ima čak 115 zaposlenih na tri lokacije (dvije u Zagrebu i jedna u Splitu), te nudi više od 250 usluga iz područja estetske kirurgije, dermatologije, kozmetologije i stomatologije.

Od tih 250 usluga, čak je 60 anti-aging tretmana, kojima svoj mladolik i njegovan izgled zahvaljuju nove zvijezde kampanje. No, ovaj put to nisu zvijezde iz hrvatskog javnog života, nego tri poluanonimne žene, koje kontinuirano odlaze na tretmane pomlađivanja i njege lica i tijela. Predstavili su nam ih samo kao – Maju, Tanju i Stanku.

Press
Maja, Tanja i Stanka

Najmlađa od njih je 33-godišnja ekonomistica Tanja, koja zasad samo mora održavati svježinu lica i obilato ga hidratizirati – a to postiže Reviderm Skin Peeler dermoabrazijom, Collagen Hydro Boost tretmanima te povremenim odlascima na Med Visage tretman za blagi lifting lica.

Press
Tanja

Poslovna žena Maja, 46-godišnja Splićanka, s ulaskom u peto desetljeće života primijetila je kako joj koža oko očiju i usana postaje suha i opuštena te da gubi volumen. Od nekoliko prokušanih metoda, Maja priznaje da joj je favorit PRP terapija (pomlađivanje matičnim stanicama dobivenim iz vlastite krvi), a kombinira je s mikrodermoabrazijom i Med Visage tretmanom za podizanje lica.

Press
Maja

Iako je najstarija, 57-godišnja liječnica Stanka tako ne izgleda – što ponajprije zahvaljuje životnoj energiji i elanu, ali i brizi za lice i tijelo. Kad je prije tri godine postala pacijentica Poliklinike Bagatin, bila je nezadovoljna proširenim porama, dubljim borama, oslabljenim tonusom kože i dehidracijom – no danas svega toga više nema. Stanka redovno odlazi na mikrodermoabraziju, Venus Legacy metodu za jačanje tonusa te mezoterapiju, no kao ključni dio procesa održavanja mladolikog izgleda ističe tretman frakcijskim laserom te hijaluronske dermalne filere.

/ Press
Stanka

Iako su ove sezone u prvom planu “obične” žene, bagatinci nisu zaboravili na svoje slavne klijente koji su ih uvijek zdušno promovirali. Na domjenku su, naime, bili i glumica Ana Begić Tahiri, pjevač Damir Kedžo te influencerica Lana Klingor Mihić.

030918, Zagreb, Lateral.
Promocija nove anti-age kampanje Poliklinike Bagatin.
Na fotografiji: Lana Mihic.
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić
Influencerica Lana Klingor Mihić

030918, Zagreb, Lateral.
Promocija nove anti-age kampanje Poliklinike Bagatin.
Na fotografiji: Damir Kodzo, pas Gigi i Ana Begic.
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić
Pjevač Damir Kedžo i glumica Ana Begić Tahiri

Linker
10. travanj 2024 02:15