Unsplash
Novosti

Uskoro stižu novi ruževi poznatog beauty brenda za kojim će svi poludjeti

Jedna od najuspješnijih beauty blogerica svoju je strast prema ljepoti pretvorila u uspješan brend čije proizvode obožavaju ljubitelji šminke diljem svijeta.

Huda Kattan, poznata blogerica i vlasnica brenda Huda Beauty, neumorno gradi svoje beauty carstvo - u prošloj je godini pokrenula reality show, osmislila liniju parfema te kreirala nove kozmetičke proizvode koje obožavaju mnogi vizažisti, blogeri i ljubitelji make-upa. Na svom Instagram profilu objavila je da će uskoro prvi put lansirati ruževe u klasičnom 'bullet' pakiranju, a imat će reflektirajuće čestice, šljokice i pigmente pravih bisera pa su savršeni za nadolazeće blagdanske partyje.

Svaki Power Bullet ruž nosi naziv nekog događaja karakterističnog za ovo blagdansko razdoblje poput Božića i Nove godine, a ambalaža je jednostavna, ali upečatljiva zahvaljujući 'ombre' efektu.

/ Huda Beauty

Huda je naglasila da joj 'ništa ne može pokvariti raspoloženje kao činjenica da mora popraviti ruž usred partyja' pa je posebno pazila da pigmentacija i trajnost ruževa bude najbolja. Osim što dugo traju, ruževi su obogaćeni uljima brazilskog oraha i badema koji njeguju usne i zadržavaju vlažnost. Power Bullet ruževi posebnog su oblika koji podsjeća na dijamant zbog čega se vrlo lako nanose.

Svoj beauty brend Huda je osnovala 2013. iz ljubavi prema kozmetici, a sve je krenulo od beauty bloga još 2010. godine. U njezinoj kozmetičkoj liniji mogu se naći tekući ruževi, sjenila za oči, korektori, highlighteri i mnogi drugi proizvodi. Ruževi će na Huda Beauty online trgovini postati dostupni 3. prosinca, a moći će se kupiti po cijeni od oko 130 kuna.

Linker
19. travanj 2024 16:04