Glatka i blistava

Uz uljni čistač s avokadom i rižom skidanje šminke nikad nije bilo lakše i prirodnije - napokon

Prvi, i mnogima najdosadniji korak beauty rutine - čišćenje lice, uz baršunasti uljni čistač primamljiva mirisa postaje pravi užitak.

Svi stručnjaci za njegu kože slažu se u jednome - nema te kreme, seruma ili čak botoxa koji može popraviti nedostatak osnovne njege lice koja započinje čišćenjem. U idealnom slučaju, proizvod kojim čistio lice u isto bi vrijeme trebao biti blag, ali i djelotvoran, da može 'obaviti posao' - ukloniti svu nečistoću s lica i pripremiti ga za daljnje korake njegovanja.

SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica s avokadom i rižom i anionskim polisaharidima pomaže ukloniti višak sebuma, make-upa i nečistoće iz okoline koje su nam se nakupile u porama kože lica. Istovremeno hidratizira i obnavlja kožu lica zahvaljujući bogatom udjelu biljnog glicerola i dekspantenola, te inovativnog kompleksa anionskih polisaharida dobivenih bakterijskom fermentacijom iz ne-GMO biljnih izvora (L-fukoza, D-galaktoza i galakturonska kiselina), koji ima i važnu funkciju restrukturiranja i obnove kože.

Ne smijemo dozvoliti svojoj koži da pati od začepljenih pora i naslaga mrtvih stanica kože, sebuma i vanjskih nečistoća.

Korištenjem SAN CLEANSE Purify uljnog gela za čišćenje lica naša koža će biti slobodna od svih vanjskih i površinskih nečistoća, obnovljena i nahranjena. Ovo je puno više od običnog gela pa ćemo u jednom potezu pripremiti kožu za novi dan ili za regeneraciju tijekom noći. Ugodan i osvježavajući miris dolazi isključivo iz prirodnih izvora, stoga je cijelo iskustvo čišćenja, masaže i njege lica sa SAN CLEANSE Purify Gelom za čišćenje lica izuzetno ugodno i nježno.

image
SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje
PRESS FOTO

Gel za čišćenje lica koji hrani i obnavlja kožu

Ovo je jedinstvena, inovativna i dermatološki testirana uljna formulacija bazirana na blagim šećernim esterima, bez agresivnih tvari koje bi isušivale kožu. Formulirana je tako da zadovolji sve tipove kože kao prva faza u čišćenju lica, a najviše će ga voljeti suha i normalna koža, kojoj ovo može biti samostalni čistač lica u slučajevima nošenja laganijeg make-up-a. Formulacija je obogaćena uljima riže i avokada, koji će nahraniti kožu finim profilom masnih kiselina. Steroli iz ulja avokada djeluju pogodno na regulaciju lučenja sebuma te ostavljaju kožu svilenkastom i mekanom. Vitamin E štiti od oksidacije te pruža dodatnu zaštitu koži.

I šećer na kraju, SAN CLEANSE Purify uljni gel za čišćenje lica je dostupan je u SAN web shopu uz promotivni popust od 30% i u ljekarnama širom Hrvatske.

Linker
17. travanj 2024 14:25