Spremni za let!?

Vibracije ‘Grada snova‘: Nakon Šangaja, Tokija, Bangkoka, Pariza i New Yorka, Artistry nas vodi u...

Ukradite pozornost s novom kolekcijom ARTISTRY STUDIO™ pod nazivom Los Angeles Edition koja vam donosi zvjezdanu kolekciju esencijalnih proizvoda za plažu ili šetnju gradskim ulicama.

ARTISTRY STUDIO™ tulumario je u Šangaju, kupovao u Tokiju i Bangkoku te razgledavao znamenitosti Pariza i New Yorka, a sada je vrijeme za let preko oceana u zemlju novih prilika kako biste otkrili novu kolekciju. Dobrodošli u Los Angeles, grad snova!

Kalifornija je mjesto gdje se bikini causal susreće s besprijekornim glamurom. Lakoća s inspiracijom. Umjetnost, kreativnost i strast su neograničeni. Od plaže do gradskih ulica, budite tko god želite biti s našom najnovijom kolekcijom ARTISTRY STUDIO™ za vodootporni look očiju sa svježim izgledom usana i lica sanjivih mirisa. Zakoračite u središte pozornosti jer ćete s ovom kolekcijom, bez previše napora, biti idealne za objektiv kamere.

“U gradu filmskih zvijezda, sve se vrti oko toga “koga” nosite. Mi smo odlučili pojednostaviti taj odgovor s našom najnovijom ARTISTRY STUDIO™ LA kolekcijom! Passionistice mogu živjeti svoj kalifornijski život s nužnim proizvodima za svaku torbicu koji se lako transformiraju iz casual u glamurozne proizvode.”, izjavila je Ildiko Dikošová, generalna direktorica za Amway Hrvatska.

Zaronite u vibracije grada snova u Los Angelesu, u Kaliforniji sa šestim izdanjem ARTISTRY STUDIO™ proizvoda za ljepotu. Pronađite inspiraciju bilo gdje u LA-u, od “cool” stila s obale do glamura s crvenog tepiha. Poprimite sjaj od glave do pete bez trunke napora uz sanjive mirisne parfemske olovke i sapune za tijelo, vodootporne kozmetike za oči i obrve te usana i obraza spremnih za fotoaparat. Pripremite se za otkrivanje!

image
PRESS

Pacific Wave Piling sapun za tijelo (94,50 kn): Osjetite nalet valova s Piling sapunom za tijelo ombre uzorka, protkanim bezbrižnim mirisom slanog morskog zraka, citrusa i vodenih cvjetova. Ovaj 2-u-1 Piling sapun za tijelo čisti i otklanja mrtve stanice kože s nježnom pročišćujućom pjenom te sitno mljevenom ljuskom prirodnog kokosa koja uklanja neugodnu hrapavost kože te joj pruža glatki i mekani osjećaj, kao i blistavi i zdravi izgled.

Pacific Sunset Sapun za tijelo (94,50 kn): Uhvatite boje zalaska sunca te zagrlite smirenost i romantiku s ovim sapunom za tijelo ombre uzorka i zamamnim mirisima sunčanog voća, cvijeća i osvježavajućih šuma. Sapun se raspada u bogatu pjenu koja nježno čisti i njeguje površinu kože, a formuliran je tako da vaša koža poprimi svilenkast i gladak osjećaj uz pomoć maslinovog i kokosovog ulja te shea maslaca.

Starstruck Mirisna olovka (167,06 kn): Pobjegnite od svakodnevice samo jednim potezom ove olovke te udahnite osvježavajuće i poletne mirise citrusa, slanog zraka i vodenih cvjetova nadahnute Kalifornijom. Lagano je zakrenite i nanesite na pulsne točke: iza ušiju, na vratu i zapešćima ili gdje god želite. Svilenkasta formula ovog parfema se neprimjetno topi na koži te pruža osvježavajuće mirisno iskustvo koje ćete teško zaboraviti.

Coastal Vibe Mirisna olovka (167,06 kn): Ova olovka nadahnuta je kalifornijskim suncem i lijenim vožnjama autocestom uz pacifičku obalu upotpunjenu mirisima sunčanog voća i cvijeća te osvježavajuće šume. Lagano je zakrenite i nanesite na pulsne točke: iza ušiju, na vratu i zapešćima ili gdje god želite. Svilenkasta formula ovog parfema se besprijekorno topi na koži i pruža savršeni doživljaj plaža i oceana.

Pacific Proof Sjenilo za oči u kremi (177,19 kn): Obasjajte oči ovim izuzetno dugotrajnim i sjajnim sjenilom, stvorenim za cjelodnevne aktivnosti koji je otporan na vodu i znoj. Ova svilenkasta i svjetlucava krema nanosi se mekanim, fleksibilnim štapićem za lagano sjenčanje, blendanje i nadogradnju od minimalnog sloja sjenila do potpunog pokrivača. Dostupno je u neutralnim, svjetlim nijansama – LA Sand i LA Sunset.

Pacific Proof Dugotrajni gel za obrve (156,94 kn): S našom prvom vodootpornom i dugotrajnom olovkom za obrve možete se igrati od minimalno istaknutih do punih i dramatičnih obrva jer jednostavno omogućuje našim obrvama da izgledaju prekrasno. Kondicionirajuća kremasta i gel formula osigurava lako češljanje obrva pomoću super tanke četkice kako bismo ih definirale, oblikovale i poboljšale s pravom količinom boje, otporne na mrlje i cjelodnevni prijenos u torbici. Ova olovka za obrve dostupna je u bojama Beach Taupe i Beach Brown.

Lights, Camera Uljno sjajilo za usne (170,44 kn): Vaš je trenutak da zablistate s prozirnim i sjajnim Oil Gloss sjajilom koristeći ga kao elegantni glossy finiš s elementima naleta vlage na usnama. Lagana formula hibridnog gel-ulja sadrži sastojke za njegu koji održavaju usne nahranjenima, umjesto ljepljivima, obogaćene slatkastim kokosovim mirisom koji nevjerojatno podsjeća na plažu. Ovo uljno sjajilo dostupno je kao Pacific Coral s prozirnom nijansom koja laska i posvjetljava većinu boja usana, dok Pacific Wave daje bezbojan sjaj s nježnim, ali privlačnim zlatno sedefastim završnim izgledom.

Lights, Camera Highlighter u stiku (177,19 kn): Jeste li spremni na pogled izbliza? Ovoga puta nećete vidjeti nepravilnosti! Već na prvi pogled, ovaj 2-u-1 Highlighter za lice pruža sjajno i blistavo osvjetljenje koje poboljšava ton svakog tipa kože pomoću sjajnoj vanjskoj dijela te rosnog balzama koji čini unutarnju jezgru stika. Ovaj Highlighter pruža sve što tvojoj koži treba - obogaćen je hijaluronskom kiselinom, njegujućim hidratantnim sastojcima, kokosovim uljem i vitaminom E, a omogućuje da tvoja koža izgleda zdravo. Rezultat - koža je svježa i blistava poput izlaska sunca na obali, a svaki dio vašeg lica izgleda savršeno.

U novoj kolekciji ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition sudjelovala je i umjetnica Roberta Zeta koja je oživjela LA atmosferu na proizvodima i pakiranjima. “Živjeti i raditi u LA-u daje vam osjećaj vječnog proljeća zbog kojeg je život malo lakši, opušteniji i sretniji.”.

Limitirana kolekcija ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles Edition bit će dostupna od proljeća 2021. godine do isteka zaliha. Artistry™ proizvodi prodaju se isključivo preko mreže Amway Business Owners (ABOs) diljem svijeta. Molimo posjetite Amway.com za više informacija ili za pronalazak ABO-a.

Linker
19. travanj 2024 02:16