Filip Popović
KOZMOPOLITSKI CHIC

Walk-in salon dobio je novu lokaciju u centru Zagreba i novi chic interijer

Sa stare adrese zagrebački walk-in frizerski salon preselio se na novu lokaciju i usput spojio nekoliko različitih stilova, atmosfera i dizajna interijera.

U Frankopanskoj ulici otvoren je osvježeni salon Vikler i ruž. Kozmopolitski chic ambijent i ugodna atmosfera,boje kao što su siva, srebrna i zlatna u kombinaciji s materijalima poput kože i baršuna te originalna ogledala dodatno naglašavaju urbani stil koji je autorica interijera, Snješka Kožul iz studija Papillon, provlačila kroz cijeli prostor.

Sada se beauty destinacija prostire na 200 kvadrata i sastoji se od ulaznog dijela, gdje je smještena recepcija i gdje vlada monokromatski dizajn s industrijskim elementima. Sivi tonovi nalaze se na stropu, zidovima i podu te se nadovezuju na radni prostor gdje frizeri preuzimaju klijente. Uređenje 'Vogue rooma' inspirirano je retro stilom, obogaćeno neonskim natpisima, vintage haubama i tapetom s porukom " Life is too short to have boring hair".

Filip Popović

U današnje vrijeme užurbanog načina života mnogim zaposlenim ženama, studenticama i majkama upravo koncept walk-in salona, odnosno salona u kojem nema naručivanja, savršeno odgovara.

"Kroz naš salon prolazi veliki broj klijenata, budući da je riječ o walk in konceptu koji ima zahtjevnu organizacijsku koncepciju. Željela sam stvoriti prostor gdje se svi osjećaju ugodno i dobrodošlo u svakoj fazi posjeta salonu."- izjavila je vlasnica i menadžerica salona Arijana Barić koja će u skladu sa svjetskim trendovima nuditi novitete u frizerstvu, ali i prilagođavati te mijenjati prostor kako bi uvijek bio zanimljiv i poseban.

Filip Popović

Filip Popović

Filip Popović

Filip Popović

Filip Popović

Linker
19. travanj 2024 06:39