Promo
Birajte pametno!

Zaštita kože od sunca je važna, ali ne pod cijenu zagađivanja planete: Ovi proizvodi ne štete okolišu

Svjestan važnosti morskog svijeta za budućnost planeta i zdravlje svih njegovih stanovnika, La Roche-Posay formule novih proizvoda za zaštitu od sunca su najmanje 70 posto biorazgradive, ekološki testirane i imaju minimalan utjecaj na okoliš.

Opstanak bogatog podvodnog morskog svijeta ugrožen je zbog tona plastike koje svake godine završe u morima i oceanima. Oni su vitalni organ Zemlje i prirodni regulator klime. Njihovim ugrožavanjem stvaraju se negativne klimatske promjene i narušava prirodna ravnoteža.

Koralji koji formiraju koraljne grebene ključni su za održavanje jedinstvenih autohtonih i rijetkih morskih vrsta. Iako prekrivaju samo 0,1 posto Zemljine površine, na koraljnim grebenima živi čak 30 posto različitih biljnih i životinjskih vrsta morskog ekosustava.

Kolevski.V - stock.adobe.com

Marka La Roche-Posay učinila je ekološku svijest i odgovornost jednim od svojih glavnih prioriteta, a razumije i važnost morskog svijeta za naš planet, pa se stoga posvetila stvaranju zaštite od sunca koja ne šteti njegovoj simbiozi i bioraznolikosti.

Zaštita širokog spektra - bez tragova na koži, s minimalnim utjecajem na okoliš

Putem linije Anthelios La Roche-Posay već treće desetljeće usavršava proizvode za zaštitu od sunca te osmišljava inovacije na području UV filtera, kao i najboljih tekstura i tehnologija.

Naglasak je na zaštiti širokog spektra, na rješenjima koja kožu štite od UVA i UVB zračenja, dok istovremeno sprječavaju oštećenja uzrokovana UVA, UVB infracrvenim A zrakama i zagađenjem. Zajednička im je i formula koja formira snažnu, homogenu, nemasnu i otpornu mrežu zaštite koja ne prelazi na druga područja.

Anthelios inovacija - učinkovita zaštita za djecu i odrasle

Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ predstavlja inovaciju u zaštiti od sunca u ovom obliku iz nekoliko razloga. Prvo, radi se o dermatološki testiranom spreju za tijelo s vrlo visokom zaštitom. Drugo, sadrži tehnologiju „pametnih polimera” koja ima dvostruki učinak - pruža visoku zaštitu od UVA zraka i sadrži formulu koja je vrlo otporna na vodu, znoj i pijesak. I treće, ovaj se sprej brzo upija, tako da na koži neće ostaviti ljepljive, masne ili bijele tragove.

Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+/UVA namijenjen je osjetljivoj dječjoj koži, pruža visoku zaštitu širokog spektra i štiti od oštećenja izazvanih infracrvenim zračenjem i zagađenjem. Otporan je i na vodu, pijesak i znoj, tako da će i nakon igre u pijesku sprej ostati na dječjoj koži.

Promo
Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ i Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+.

Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ i Anthelios Dermo-Pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ imaju vrlo laganu teksturu koja pruža visoku zaštitu i ostaje na tijelu čak i ako ste u vodi proveli ukupno 80 minuta (4 puta po 20 minuta).

Proizvod linije Anthelios s visokom zaštitom od UVA zraka jest Anthelios Shaka Fluid SPF50+. Namijenjen je svim tipovima kože lica, a prikladan je i za osjetljivu kožu i kožu sklonoj alergiji na sunce te se može upotrebljavati tijekom cijele godine.

Promo
Anthelios nevidljivi sprej SPF50+ i Anthelios Shaka Fluid SPF50+.

Čitajte i:

Zaštitite kožu i brinite o planeti: Sjajan novitet štiti kožu bez masnog sjaja, ali čuva i ekosustav

Van radara, ali čini čuda: Zašto beauty insajderi obožavaju tamanu ulje

Spasonosno rješenje za vruće dane! Bez maglica za hidrataciju lica i tijela više ne idem nikamo

Ljeto uvijek donosi hitove: Na prvu smo se zaljubile u novi prirodni losion za sunčanje domaćeg brenda

Linker
19. rujan 2021 22:06