Idealan dar

Ove beauty gadgete baš svatko bi poželio pod borom, a možete malo ‘varati‘ i darovati ih - sebi

Rox Beauty posljednjih je nekoliko godina, kada je riječ o domaćoj beauty industriji i tehnologiji - apsolutni predvodnik revolucije koja smjelo ide u korak sa svjetskim trendovima. A upravo su blagdanski popusti pravo vrijeme da sebi - ili nekome do koga vam je posebno stalo - darujete jedan od njihovih hit proizvoda!

Dolaskom blagdana suočavamo se i s jednom posebno slatkom odgovornošću - što pokloniti našim najdražima? A u svoj strci i stresu koje sa sobom nosi kraj jedne godine nerijetko zaboravljamo pokloniti nešto - sebi. Oduvijek ste htjeli imati pametni uređaj zbog kojeg nećete morati zvati, čekati termin, a na kraju iz udobnosti doma i otići na neki od tretmana čiji ionako nikad niste bili fan?

Za vas je stoga idealno online mjesto Rox Beauty web shop kao i Rox Beauty Store u zagrebačkoj Ilici 24 gdje je široka ponuda tri puta jeftinijih beauty gadgeta, a jednako učinkovitih kao što su zamorni odlasci na skupocjene tretmane. Pritom, popusti su baš kako i priliči za ovo doba godine - blagdanski!

image

Malo sebičnosti može vam donijeti veliki užitak, ne odričite ga se.

POLINA LEBED/DEPOSITPHOTOS

Kako bismo vam olakšali odabir beauty gadgeta kojim biste se počastili, izdvajamo pet proizvoda koji ne silaze s "wish lista" osviještenih dama (i gospode).


SmoothSkin Bare and Pure fit

image

SmoothSkin Bare Fit

ROX BEAUTY

Uklanjanje dlačica depiliranjem i brijanjem nerijetko je vrlo bolna varijanta, a odlasci u salon na tretmane u posljednje vrijeme i nisu baš popularni, s obzirom na to da bismo rado preskočili nošenje maske na licu. U pronalasku opcija za izlazak na kraj s takvim problemima jedan od najsigurnijih, najučinkovitijih, ali i najtrajnijih rješenja zasigurno je globalno hvaljen SmoothSkin. On, naime, nudi čak dva uređaja - SmoothSkin Bare Fit i SmoothSkin Pure Fit, a u odnosu na konkurenciju donosi odličan omjer kvalitete i cijene.

Iako je Bare Fit uređaj siguran, učinkovit i jednostavan za korištenje, Pure Fit uređaj je snažniji i pruža IPL tretman prikladan vašem vlastitom tonu kože te dolazi s tri načina rada za ugodno iskustvo i kod izazovnih područja.

image

SmoothSkin Pure Fit

ROX BEAUTY

Što je pak IPL (Intense Pulse Light) tehnologija? Riječ je o tehnologiji koja koristi svjetlo širokog spektra za reguliranje rasta dlačica u folikulima, čime se vidljivo smanjuje njihov rast. Iako se često uspoređuje s laserima, IPL tehnologija je nježna i bezbolna, što je čini pogodnom za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.


NuFACE FIX

Što kažete na uređaj veličine maskare koji u trenu izglađuje nježne linije i bore oko očiju, usana i čela aplikacijom mikro struje? I sve to za samo tri minute korištenja, jedan do dva puta dnevno? Upravo to je NuFACE FIX uređaj koji osim što smanjuje nježne linije i bore ujedno se upotrebljava i za tretiranje područja oko usana kako bi se stvorio izgled punijih usana, a dolazi i s pripadajućim serumom.

image

NuFace FIX

ROX BEAUTY

Idealno je ovo rješenje za one strašljive jer je riječ o uređaju koji ne uzrokuje bol, jer je bez igala. Radi se samo o nježnoj struji koja učvršćuje kožu lica.

Učinak mikro struje je potvrđen brojnim kliničkim testiranjima a svi NuFace proizvodi imaju dopuštenje američke FDA (Food and Drug Agency), koje je dobiveno prema najstrožim mjerilima. Na čak 92% korisnika vidljivo je trenutno učvršćenje kože lica, kod 95% korisnika umanjilo je natečenost područja oko očiju, a 97% korisnika potvrdilo je trenutnu zategnutost područja oko očiju. Rezultati su to koji zaista impresioniraju!


TriPollar STOP Vx Gold

Prevelika izloženost hladnoći ili suncu, dehidracija, ali i dob - sve su to snažni utjecaji na našu kožu zbog kojih dobivamo (ponekad, priznajemo, vrlo simpatične) - bore i borice. Ipak, želite se od njih i opuštene kože oprostiti i to na najluksuzniji mogući način?

TriPollar STOP Vx Gold, s 24 pozlaćenim elektrodama, zlatnim gelom za obradu i elegantnim zlatnim poklopcem idealan je stoga poklon za vas!

image

TriPollar STOP Vx Gold

ROX BEAUTY

Ovaj ekskluzivni uređaj kombinira prednosti multi-radiofrekvencijske tehnologije i DMA (dinamička aktivacija mišića) STOP Vx-a, a uključuje i najnovije RF inovacije - termalno mapiranje.

Multi-RF tehnologija koristi izmjenu radiofrekvencijskih valova, ravnomjerno raspoređujući toplinu u dermis sloju kako bi stimulirala proizvodnju kolagena i elastinskih vlakana čime zaglađuje kožu kako bi se smanjile bore i fine linije. DMA tehnologija cilja mišiće za poboljšanje mišićnog tonusa, učinkovito povećavajući gustoću mišića i volumen dugoročno. Zahvaljujući ove dvije inovativne tehnologije koje rade sinkronizirano, TriPollar STOP VX GOLD pruža nevjerojatne rezultate koji preoblikuju i toniraju crte lica kao što su kontura čeljusti, punašna i zategnuta opuštena koža, uz smanjenje bora.


StylPro Cleanser Dryer

Kada lice želimo dotaknuti rukama, umiti se ili na njega nešto nanijeti prvo što pomislimo i napravimo svakako je - temeljito ih oprati. Zašto bi stoga drugačije bilo s četkicama za make-up? Ipak, tradicionalne metode čišćenja make up četkica vrlo su dugotrajne jer im je potrebno čak nekoliko sati da se osuše, a znaju biti i neadekvatne jer se četkice nisu u potpunosti oprale i time se povećava mogućnost pojave bakterija koje mogu izazvati neželjene učinke na licu. Iako profesionalci preporučuju čišćenje make up četkica minimalno jednom tjedno, rezultati istraživanja pokazali su da čak 44% korisnika nikada nije opralo svoje četkice.

image

StylPro Cleanser Dryer

ROX BEAUTY

Izvrsno je stoga rješenje StylPro set za čišćenje i sušenje make up kistova jer su s njim četkice za uporabu spremne za samo 301 sekundu. Uređaj je namijenjen za četkice s prirodnim i sintetičkim vlaknima, tako da se ne morate brinuti hoće li vaše četkice nakon tretmana biti uništene ili ne, već možete odmak započeti sa svojom beauty rutinom.


StylPro Beauty Fridge

Nismo samo mi ti koji trebaju odmora i beauty sleep. To su i svi osjetljivi kozmetički proizvodi koji bi, kako bi duže trajali, ali i zadržali svoju optimalnu svježinu, trebali imati - poseban noćni tretman. Njega im nudi savršeno dizajniran i kompaktan mini hladnjak od četiri litre StylPro Beauty Fridge idealan za čuvanje kozmetike, tekućeg make up-a, lijekova, šminke, proizvoda za njegu kože, lakova za nokte, serume, tonere i sprejeve, proizvode koji sadrže vitamin C i još mnogo toga.

Održava proizvode na temperaturi između 7°C i 10°C, čime smanjuje pojavu štetnih bakterija, ali i potrebu za korištenjem proizvoda s velikom koncentracijom konzervansa. Osim toga, rashlađeni kozmetički proizvodi pomažu i kod smirivanja kože (svi znamo koliko nam je to potrebno zimi) uz simultano smanjenje pora čime se postiže maksimalni učinak kozmetičkih preparata.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Rox Beauty.

Linker
16. travanj 2024 08:10