Velika promjena

Ovih uvojaka više nema, Demi Lovato se ošišala na najkraći bob

Na doista veliku promjenu odlučila se pjevačica Demi Lovato - ošišala je svoje duge uvojke koji su već dugo njezin zaštitni znak.

Pop princeza demi Lovato je na Instagram Stories prvi put pokazala novi izgled, a njezina frizerka Cesar DeLeon Ramirez također se pohvalila svojim uratkom na Demi! Ta kako i ne bi, kad pjevačica izgleda potpuno drukčije s kratkim, asimetričnim bobom.

Na kratkom boomerang videoisječku Demi maše glavom lijevo-desno kako bi se vidjela iz više kutova. 'Nova kosa, nova D...', napisala je DeLeon Ramirez. Dramatičan izgled 26-godišnja damica samo je još naglasila smokey eye šminkom, pojačanim obrvama i sjajilom na usnama, a nosila je i jaknicu u boji bijele kave te srebrne okrugle naušnice.

Prije dva vikenda Demi Lovato je na jednom od svojih koncerata u sklopu svoje svjetske turneje 'Tell Me You Love Me', u New Yorku zaplakala pred publikom i otvorila srce govoreći o svojim teškim tinejdžerskim godinama kad se borila s ovisnostima. 'Jučer, prije šest godina, pila sam votku iz Sprite bočice u devet ujutro i povraćala po automobilu. Samo se sjećam da sam u jednom trenutku pomislila kako to više nije simpatično. Da to više nije nimalo zabavno. Da sam ista kao i moj otac. Pogledala sam na cijeli svoj život i rekla si: 'Nešto se mora promijeniti. Moram se otrijezniti zauvijek'. I jesam', rekla je tada priznavši da je trijezna već šest godina.

New Cut New D... @ddlovato #hair #cut

A post shared by César DeLeön Ramirêz (@cesar4styles) on

Boxing - Floyd Mayweather Jr. vs Conor McGregor - Las Vegas, USA - August 26, 2017  Demi Lovato prepares to sing the national anthem before the fight REUTERS/Steve Marcus - HP1ED8R0EJZ82
REUTERS

New Cut New D... @ddlovato #hair #cut

A post shared by César DeLeön Ramirêz (@cesar4styles) on

Linker
25. travanj 2024 01:53