Swimsuits For All
vječna borba

Plus size ljepotica diplomatski odgovorila na podrugljivu opasku da u badiću izgleda trudno

Prekipi i njoj, najpoznatijoj, samouvjerenoj i svakako odlično plaćenoj plus-size ljepotici Ashley Graham kad o sebi pročita sve te silne, konstantne negativne komentare po internetu. Dotiču se, naravno, njezina izgleda i odlučila im je malčice doskočiti, pa je jednom za promjenu uzvratila paljbu.

Jedna od najpoznatijih plus-size manekenki na svijetu, Ashley Graham, svakodnevno se bori s ljudima koji komentiraju njezin izgled. Iako je davno naučila da 'hejtera' ima i bit će ih osobito na društvenim mrežama, s vremena na vrijeme se ipak iznervira do te mjere da dopusti da je isprovociraju pa im odgovara na svoj, diplomatski način.

Tako je 30-godišnjakinja iz Nebraske reagira na opasku: 'Dobro jutro, Ashley, izgledaš dobro... trudnički trbuščić...'. Upravo je to napisao jedan njezin pratitelj na Instagramu pokraj video uratka u kojem veselo pleše u ružičastom kupaćem kostimu te je time 'ubio' sve dobre vibracije koje ona širi. Nije mu ostala dužna, pa je odgovorila riječima: 'To se samo zove debljina'. Time je mnoge nasmijala i izazvala daljnje komentare odobravanja ključne njezine poruke - da svatko ima pravo na sreću i zadovoljstvo sobom.

Ono što mnogi, osobito žene, vole kod Ashley je to što ne bježi s plaža unatoč celulitu, jakim bedrima, bilo kakvim nepravilnostima kojih, uostalom, gotovo nitko nije sasvim pošteđen. Jednako tako, ne mari ako paparazzi donesu njezine fotografije koje ne pokazuju uvijek ono najbolje od nje, koje su netaknute bilo kakvim photoshopom i takve potom osvanu na naslovnicama širom svijeta.

my tues morning

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Miami, FL  - Model Ashley Graham is seen doing a sexy photoshoot on the beach in Miami. Ashley showed off her curves in a black bikini during the photoshoot.

Pictured: Ashley Graham



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 366040316, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Miami, FL  - Model Ashley Graham is seen doing a sexy photoshoot on the beach in Miami. Ashley showed off her curves in a black bikini during the photoshoot.

Pictured: Ashley Graham



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 366040290, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
20. travanj 2024 10:37