sponzorirani sadržaj

Radikalne mjere nisu uvijek rješenje: Za mladenački izgled kože ključno je na vrijeme započeti s njegom

Starenje kože je proces koji započinje u najranijoj mladosti, doslovce već nakon 20. godine jer smo, htjeli mi to ili ne, izloženi stresovima koji utječu na kvalitetu naše kože. Naravno da se ti znakovi u toj dobi ne vide, ali se akumuliraju i nose kroz život. Što sve poduzeti kako bismo kožu održali mladolikom, otkriva dr. Jelena Jakić.

Neki od faktora koji doprinose procesu starenja kože su dio životnog stila, ali neki su neizbježni svima, tako da prevencija mora početi vrlo rano. Ranom prevencijom se podrazumijeva i svakodnevna njega u smislu rehidracije kože, kao i zaštita od sunca. A što se tiče brisanja bora nikad nije prekasno, ali se bolji rezultati postižu ako imamo manje naboranu kožu i onda se vrlo brzo vide rezultati. Uvijek savjetujem što ranije započeti s tretmanima njege, bilo da oni podrazumijevaju njegu kod kuće ili tretmane u ordinaciji, jer je puno lakše sačuvati i vratiti sjaj koži dok nije jako uništena, kako bi ona lijepo starila.

Dr. Jelena Jakić, specijalist dermatovenerolog i vlasnica Poliklinike "Jelena Jakić"

Jer i stara koža može biti lijepa, sjajna i njegovana. U svojoj ordinaciji svakodnevno gledam žene i uočava se velika razlika između njegovane i nenjegovane kože.

Njega kod kuće je ključ i veliki ulog u budućnost. Njega, naročito u kasnijoj dobi, može biti također učinkovita ako se primjene kreme koje u sebi imaju adekvatnu funkciju obnove i utjecaja na procese starenja kao Revitalift Laser, koji će dovesti svakodnevnom upotrebom i do vidljivih rezultata u smislu osvježenja i pomlađivanja jer će postojeće bore postati manje vidljive i glađe.

Bez obzira da li su pacijentice žene koje se odluče na tretmane pomlađivanja ili ne, uvijek imaju pitanje o preporuci za njegu kod kuće. Ali i ako me ne pitaju, ja im njegu dajem u zadatak jer jedino tako anti-aging tretmani imaju smisla. Ako licu vratimo volumen filerima i drugim tehnikama, a koža nema sjaj, po meni to nije uspješan tretman. Uvijek sam za sjajnu i blistavu kožu pa onda naravno i restauracija volumena i podizanje opuštenog lica ima pravi učinak .

Revitalift Laser: njega protiv bora koja se usuđuje izazvati laserski tretman

Znanstvenici iz L’Oréal Paris laboratorija kreirali su njegu protiv bora s trostrukim efektom: smanjuje bore, učvršćuje kožu i preoblikuje konture lica. Zahvaljujući formuli s visokom koncentracijom hijaluronske kiseline i pro-xylana, ova njega protiv starenja kože dokazuje da "radikalne mjere" nisu uvijek rješenje i da postoji svakodnevna rutina u njezi kože koja pomaže ublažavanju tragova starenja. Isprobajte Revitalift Laser i uvjerite se svojim očima.

?????? ?????? Remedium.bg ???????? Loreal Revitalift Laser ?????? ???? ?? ???? ?????? ?????? x50 ??. ????????????? ??????????? ? ????????-????????? ? ????????? ???????? ?? ?????? ??????? ??? 40 ???? ?? 1??.

Linker
19. travanj 2024 22:22