Slow Âge

Slow Âge: Najbolja tehnološka dostignuća u jednoj anti-age njezi

Vichy predstavlja Slow Âge, posljednju inovaciju u njezi kože, koja djeluje na svakodnevna oštećenja nastala pod utjecajem ekspozoma kako biste mogli jednostavno, dostojanstveno i prirodno starjeti.

Kako sastojci proizvoda djeluju u sinergiji s formulama koje sadrže filtere?

Za uspješnu integraciju sastojaka formule Vichy je proveo brojna ispitivanja kako bi promatrao povišene razine SPF zaštitnih faktora njege Slow Âge uz antioksidacijsko djelovanje ekstrakta korijena bajkalske kapice, a koristio je i najnoviju tehnologiju pri stvaranju mirisa kako bi zadovoljio očekivanja kupaca.

Kako su aktivni sastojci njege Slow Âge uspješno integrirani u formulu?

Snaga aktivnih sastojaka formule (mineralizirana termalna voda Vichy, ekstrakt korijena bajkalske kapice, probiotički sastojak bifidus) je sačuvana uvođenjem bajkalske kapice i bifidusa na nižoj temperaturi (nižoj od 45°C) kako bi se izbjeglo smanjenje učinkovitosti povezano s vrućinom.

Kako je razvijana tekstura proizvoda, a da nije postala masna ili ljepljiva unatoč formuli s filterima?

Bilo je zahtjevno kombinirati sve aktivne sastojke formule i UV filtere unutar iznimno nježne, vrlo osjetilne teksture. Za suzbijanje masnog osjećaja i bijelih tragova koje UV filteri često ostavljaju, Laboratoriji Vichy su u formulu uključili i mješavinu posebnih voskova kako bi optimizirali apsorpciju proizvoda u kožu te siliku za baršunasti osjećaj na koži. Ova iznenađujuća tekstura najprije tvori kapljicu da bi se potom u trenu upila ne ostavljajući ništa osim osjećaja mekoće i ugode na dodir. Ništa od navodnih vidljivih tragova filtera!

Linker
18. travanj 2024 12:47