Getty Images
iznenadit ćete se

Emily Ratajkowski otkrila cijeli svoj jelovnik: 'Često jedem u krevetu'

Svatko bi pomislio da za ravan trbuh i zategnutu stražnjicu kakva krasi model Emily Ratajkowski treba izgarati u teretani i gladovati, no začudit ćete se kada saznate što se zapravo nalazi na njezinom meniju.

Glumica i model Emily Ratajkowski (27) poznata je po isklesanom tijelu koje voli pokazivati na Instagramu. Iako je za izgrađivanje takve figure potrebno puno vježbati i pravilno jesti, Emily je ispričala da zapravo nije luda za vježbanjem.

"Nemam trenera, niti idem u teretanu", rekla je lijepa manekenka koja zapravo najviše voli jogu i pješačenje. Osim toga, Emily jako pazi što jede u svako doba dana. Doručak joj je prilično jednostavan - kava i francusko pecivo "kouign-amann" što možda i nije najzdraviji izbor, ali njoj, kaže, odgovara.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Carnivore

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

S druge strane, za ručak obično pojede salatu ili sendvič što je definitivno zdravija opcija. "Kad sam na poslu, obično jedem ono što catering donese, ali sam oprezna po tom pitanju", izjavila je.

Iako najviše voli i jede povrće, Emily ne preže od mesnih jela jer, kako kaže, treba energiju koju joj samo meso može dati. "Trebate vidjeti moj hladnjak. Krcat je indijskom i tajlandskom hranom koja uključuje meso, a često jedem u krevetu", priznala je.

Slatko rijetko jede, ali kada ga se zaželi, poseže za cupcakesima. "Nisam tip cure koja je luda za Doritosima, ali ujutro volim pojesti dobar cupcake. Ili čak i kroasan. Znate što mislim? Mislim da je jako važno dati si oduška", zaključila je manekenka.

Linker
23. travanj 2024 20:17