Instagram
na pragu pedesete

Godinama nije jela tortu i to se vidi: U mini badiću J.Lo pokazala zašto se disciplina isplati

Jennifer Lopez na Instagramu je još jednom oduševila fanove izazovnim fotografijama na kojima u prvi plan dolazi savršeno istrenirana figura - rezultat dugogodišnjeg truda disciplinirane dive.

49-godišnja Jennifer Lopez već desetljećima oduševljava svijet svojim izgledom, a premda je uspjela izbjeći vidljive zahvate kod plastičnog kirurga, iz godine u godinu sve je ljepša.

Zanosna Lopez ne krije čeličnu disciplinu i rigorozan režim kojim održava mladolik izgled lica i savršenu figuru pa se u intervjuima često zna pohvaliti kako nikad ne pije alkohol i kavu jer šećer i kofein loše utječu na kožu.

Za US Weekly prije nekoliko je godina izjavila da ne pamti kad je zadnji put pojela tortu te da ima dva osobna trenera s kojima naporno radi kako bi sve ostalo 'na svom mjestu'.

instagram

"Jedem puno zelenog povrća, ponajviše šparoge, prokulice, brokule i kelj", izjavila je Jennifer te dodala da ne preskače beauty san. Svake noći spava barem 9 do 10 sati.

Jennifer obožava program vježbanja trenerice Tracy Anderson, za kojom luduju i Madonna i Gwyneth Paltrow. Njezini treninzi uključuju vježbe bez sprava, s puno plesnih pokreta, što profesionalnoj plesačici Jennifer itekako odgovara.

Uz dobar trening, najvažnija je kontrola veličine porcija, smatra Jennifer, koja na taj način pazi da se nikad ne prejede.

Rezultate zdravog života Jennifer je proteklog vikenda još jednom pokazala na Instagramu, na kojem je objavila izazovne fotografije u minijaturnom narančastom kupaćem kostimu.

instagram

Fotografije u kojima pozira ispred bazena u kratkom su roku prikupile stotine oduševljenih komentara i skoro milijun i pol lajkova.

Seksi jednodijelni kostim stiže iz kolekcije popularnog australskog brenda badića Myra Swim. Model 'Hunter One Piece' u boji Citrus, u kojem je Jennifer uživala na bazenu prodaje se po cijeni od 140 australskih dolara, odnosno 641 kunu.

Press foto

Linker
19. travanj 2024 13:18