Christie Brinkley s kćeri Sailor Brinkley-Cook
 Getty Images for Hamptons Magazi
Može si priuštiti svaki styling

Ima noge za gledanje: 64-godišnja glumica u kratkim hlačama prima samo komplimente

Krasila je više od 500 naslovnica u svojoj karijeri modela, koja je na vrhuncu bila u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, ali i danas 64-godišnja Christie Brinkley izgleda kao da je "sišla" s naslovnice. Često je uspoređuju s njezinom 44 godine mlađom kćeri, a sve je postigla jer se drži izreke "da su godine samo broj", ali i jer neumorno vježba.

- Moje godine imaju malo poveznice s mojom slikom o sebi jer jednostavno u jednom trenutku nisu oslikavale ono kako se ja osjećam. Postale su mi nevažne. Ne smatram da broj može predstavljati moj duh i energiju - izjavila je početkom godine Christie Brinkley koja i u sedmom desetljeću života nosi kratke hlačice i mini haljinice, a sve zahvaljujući tome što redovito vježba. Ne odvaja se od Total Gym sprave za vježbanje koja je, kako ona kaže, najzaslužnija za njezinu formu, ali redovito vježba i yogu te povremeno odradi i kružni trening.

- Svaki dan odradim svoju rutinu od 15 minuta na Total Gymu. Tu odradim vježbe za trbuh, ruke i noge, ali volim aktivnosti i u prirodi pa često u svoj dan uključim surfanje, trčanje po plaži ili rafting - otkrila je nedavno 64-godišnja Christie i dodala da, kao i svi, ima dane kada bi najradije preskočila vježbanje, ali unošenjem različitih vježbi si razbija rutinu, a time i dosadu. A da joj se vježbanje, uz vegetarijansku prehranu, itekako isplatilo redovito pokazuje gdje god da se pojavi. Najviše voli pokazivati utrenirane noge pa nerijetko prošeće u mini haljinama, kratkim hlačama ili kombinezonima, ali i kad odjene tajice sluša samo komplimente.

MIAMI, FL - JULY 15:  Christie Brinkley attends the 2018 Sports Illustrated Swimsuit show at PARAISO during Miami Swim Week at The W Hotel South Beach on July 15, 2018 in Miami, Florida.  (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images for Sports Illustrated)
Getty Images for Sports Illustra

MIAMI, FL - JULY 14:  Christie Brinkley  attends the 2018 Sports Illustrated Swimsuit at PARAISO During Miami Swim Week, W South Beach - Model Casting Call Day 2 at The W Hotel South Beach on July 14, 2018 in Miami, Florida.  (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images for Sports Illustrated)
Getty Images for Sports Illustra

, Miami, FL - 20180715 Celebs attend the 2018 Sports Illustrated Swimsuit show at PARAISO during Miami Swim Week at The W Hotel South Beach

-PICTURED: Christie Brinkley
-, Image: 377975848, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

, Hamptons, NY - 20180805 - Christie Brinkley Attends BlacKkKlansman Premiere in The Hamptons
-PICTURED: Christie Brinkley
-, Image: 381172460, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Nedavno je na događanje u New Yorku stigla u društvu kćeri Sailor Brinkley-Cook koja, baš kao i mama, redovito vježba te je prihvatila vegansku prehranu, ali i dalje je u fokusu bila Christie jer su mnogi komentirali kako izgleda jednako dobro kao i njezina 20-godišnja kći.

SOUTHAMPTON, NY - AUGUST 05:  Hosts Christie Brinkley and Sailor Brinkley-Cook attend the Southampton Sweat on August 5, 2018 in Southampton, New York.  (Photo by Mark Sagliocco/Getty Images for Hamptons Magazine)
Getty Images for Hamptons Magazi
Christie Brinkley s kćeri Sailor Brinkley-Cook

Linker
18. travanj 2024 21:56