za jače samopouzdanje

Ljeto nam se bliži: Evo kako u 12 tjedana pripremiti lice i tijelo za razotkrivanje!

Ne morate odlaziti u kozmetičke salone da biste spremni dočekali tople dane jer ukloniti dlačice, riješiti se celulita i učvrstiti kožu možete i u udobnosti vlastitog doma.

Iako zima nije još pri kraju, mnogi od nas znaju da je krajnje vrijeme pokrenuti se i pobrinuti za svoje tijelo da bismo spremni dočekali ljeto. Mnoge odluke koje donosimo na početku svake nove godine uključuju odbacivanje starih i usvajanje novih zdravih navika. Kako bi ljeto dočekale zadovoljnije i sigurnije u sebe, pravo vrijeme za početak je 26. ožujka. Zašto? Zato što u 12 tjedana imate sasvim dovoljno vremena za pripremiti se i oblikovati svoje tijelo u željenom smjeru. No, za to čak nisu potrebni posebni tretmani, ako znate koje proizvode odabrati.

Uz pravilnu prehranu i redovito vježbanje, svi trebamo pomoć kod rješavanja određenih problema, bilo da je u pitanju celulit ili uklanjanje dlačica s tijela. Da biste se doveli u top formu do ljeta, ne morate ići u kozmetičke salone jer ukloniti dlačice te zategnuti kožu lica i tijela možete i kod kuće i to s tri hit proizvoda koje obožavaju žene diljem svijeta.

image

Fizička aktivnost važna je za jak imunitet i dobru formu.

SHUTTERSTOCK

Učvrstite kožu, riješite se dlačica i celulita

Jedan od omraženih tjelesnih "accessoiresa" jest tvrdoglavi celulit koji ima gotovo svaka žena, no njegova vidljivost ovisi o stanju kože, njezinoj hidratiziranosti i elastičnosti. Celulit se živopisno naziva "narančinom korom" jer na površini kože ima sitne rupice koje podsjećaju na teksturu naranče pa otuda i naziv.

Uklanjanje celulita čini se najizazovnije, ali do fantastičnih rezultata ipak možete doći i to tretmanom mikrostrujom koja izglađuje površinu kože i ublažava vidljivost narančine kore. Gadget koji pruža ovakav luksuzni tretman je NuBody uređaj brenda NuFace koji pomoću mikrostrujnih valova niske frekvencije tonira, učvršćuje i zaglađuje kožu laganom, ali čvrstom masažom.

image

NuBody uređaj uspješno razbija celulit i zateže kožu tijela.

PROMO

NuBody se sastoji od četiri elektrode kojima možete prelaziti po bilo kojem dijelu tijela i ciljano ga tretirati i trima jačinama rada - malom, srednjom i jakom.

Tretman željenog područja se provodi kružnim pokretima po pet minuta, a uz uređaj dolazi i hidrirajući gel koji pomaže mikrostruji da bolje prodre u kožu i da rezultati budu bolji. Dobro je nakon tretmana napraviti i masažu koja će povećati cirkulaciju, zategnuti kožu te joj vratiti puninu i prirodni sjaj pa će i učinak tretmana biti jači. Da bi uređaj lakše klizio po koži, preporučuje ga se koristiti na koži bez dlačica.

image

Njegovati tijelo kod kuće nikada nije bilo lakše!

SHUTTERSTOCK

Wellness kod kuće

Njih se također možete brzo i lako riješiti IPL metodom koja se bazira na intenzivnom pulsirajućem svjetlu koje trajno uklanja dlačice. IPL uređaji veliki su hit u beauty svijetu, a jedan od vodećih je SmoothSkin Pure Fit. Koja je njegova tajna?

SmoothSkin Pure Fit dizajniran je kako bi u 12 tjedana prekinuo ciklus rasta dlačica, a fokusira se na melanin prisutan u folikulu dlačica. Svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju ispod površine kože, što onesposobljuje folikul dlake i tako sprečava njezin daljnji rast.

image

SmoothSkin Pure Fit uređaj možete koristiti na cijelom tijelu.

PROMO

No, kako bi uređaj dao rezultate, dlačice prvo moramo obrijati običnom britvicom, tako da njihov korijen ostane ispod površine kože.

Cijelo tijelo možete tretirati za samo 10 minuta, a preporučuje ga se koristiti jednom tjedno kroz 12 tjedana, pri čemu su prvi rezultati vidljivi već nakon četiri tjedna. Tretman ovim uređajem je iznimno ugodan, nimalo bolan i pogodan za svaki dio tijela - pazuhe, bikini zonu, noge, ruke, gornja usna. Još jedna njegova prednost, koja ga drži na vrhu IPL uređaja i ostalih načina uklanjanja dlačica jest ta što nakon njega nema iritacija niti uraslih dlaka.

image

SmoothSkin Pure Fit do ljeta će vas riješiti dlačica.

PROMO

SmoothSkin Bare Fit ima senzor koji provjerava vaš ton kože prije svakog bljeska te će se aktivirati samo ako je siguran da vaš ton kože i dlačica odgovara. Ipak, ne preporučuje se za jako tamnu kožu ili jako svijetle dlačice.

Vratite licu sjaj

Osim tijela, na izmaku zime važno je pripremiti i lice. Kako je koža lica najizloženija vanjskim utjecajima, tako na njoj prvoj primjećujemo neželjene promjene u vidu opuštene kože, mrlja, prištića, bora, podbratka i slično. Ako ste primijetili da vašem licu nedostaje sjaja te ga gubi tonus, u rješavanju tih problema pomoći će vam uređaj NuFace Trinity.

On, baš kao i NuBody, djeluje na principu ispuštanja mikrostruje koje prodiru u kožu i masažom poboljšavaju konture, jedrost i elastičnost kože. Samo pet minuta dnevno dovoljno je da koži vratite stari sjaj, potaknete mikrocirkulaciju i djelujete na bore.

image

NuFace TRINITY ima tri odvojiva nastavka.

PROMO

Osim velikih okruglih elektroda, na uređaj se mogu pričvrstiti i još dva nastavka: Trinity ELE za tretiranje kože oko očiju i usana te Trinity wrinkle reducer za terapiju crvenim svjetlom. ELE nastavak zahvaća i najmanje mišiće, primjerice ispod obrva, podiže ih i smanjuje otečenost podočnjaka, dok crveno LED svjetlo umanjuje jače bore pomoću tri valne duljine svjetla - crvene, jantarne i infracrvene.

Luksuzne tretmane za njegu tijela kod kuće nikada nije bilo lakše provoditi, a sve što vam je potrebno uz navedene uređaje jest upornost i volja da krenete odmah kako biste na ljeto ponosno pokazivali glatke noge i divnu kožu bez narančine kore! Sve uređaje možete pronaći u Rox Beauty storeu u Ilici 54 u Zagrebu ili na Rox Beauty webshopu.

Sadržaj je kreiran u suradnji s ROX Beauty.

Linker
23. travanj 2024 17:52