Instagram
Morske radosti

Nikolina Ristović - tko će joj prigovoriti kad ovako izgleda u badiću?!

'Ovo je dvadeseti dan otkako imam sol na koži', pohvalila se svojim morskim odmorom voditeljica Nikolina Ristović - ali to nije sve. Pohvalila se, s punim pravom, i svojim izgledom u kupaćem kostimu u kojem izgleda besprijekorno vitko i zategnuto!

Pratitelji Nikoline Ristović na društvenim mrežama ovu su fotografiju komentirali u superlativima, a osim pohvala na račun izgleda, pljuštale su i pohvale za odličan kupaći kostim koji je nosila. U retro stilu i zanimljive nijanse boje ciklame, ovaj kupaći rekvizit odlično laska istesanoj figuri voditeljice, naglašavajući obline. Nemoguće je ne primijetiti još jedan odličan modni dodatak kojim se naoružala za odlazak na plažu, a to su natikače - čista sportska elegancija!

Zagrepčanka inače već nekoliko godina živi u Beogradu. U rujnu 2013. godine u Monte Carlu se udala za beogradskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića. Par ima i kćerkicu rođenu u prosincu 2014. godine, a Nikoilina iz prijašnje veze i 20-godišnju kćer Hanu koja od prošle godine studira medicinu na čuvenom Kings collegeu u Londonu.

Twentieth day with salt on my skin...

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Linker
16. travanj 2024 22:44