Obožavaju ga i muškarci i žene

Odiše bergamotom, paprom i odvažnošću: Poznat je i kao parfem fenomen, a sada je dobio novu verziju

Od svoje pojave na tržištu 2015. godine, Dior Sauvage zauzeo je jedno od vodećih mjesta u svijetu mirisa, a njegov intenzitet oduševljava pripadnike obaju spolova diljem svijeta.

Muški miris Sauvage uspjeh prati od njegove pojave 2015. godine. Vihor svježine koji za sobom donosi osvojio je, čini se, cijeli svijet. Naime, najprodavaniji parfem 2021. godine bio je upravo Sauvage, no ovoga puta u ediciji koja povezuje muške i ženske mirise. Ono što je u mirisnoj priči Diora najnevjerojatnije jest da je muški miris uspio zavladati parfemskom scenom, a čini se kako je u 2021. godini svake tri sekunde kupljen po jedan primjerak.

Riječ je o parfemu kojim dominiraju note bergamota i papra, naziru se, između ostalog, lavanda, pačuli i Geranium. Ovaj miris je intenzivan, a dolazi u moćnoj i elegantnoj staklenoj bočici koja simbolizira njegovu dominaciju i odvažnost.

Čitajte i: Nova era: Prada je prvi put posegnula za potpuno nacrtanim modelom, razlikuje li se od influencerica?

Parfem fenomen

Poznat i kao parfem fenomen, Sauvage je prerastao u pravi mirisni univerzum koji sadrži toaletnu vodu, parfemsku vodu i parfem, baš kao i njegova najnovija verzija, Elixir.

image

Dior Sauvage

HUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U novoj verziji pomiču se granice muških parfema jer upravo on sadrži najveću koncentraciju čistog parfema, a prožet je svježinom po kojoj je Sauvage prepoznatljiv. Dior je u proizvodnji svojih parfema odlučio pratiti sustav održivosti pa je bočice Sauvagea moguće uvijek iznova napuniti.

Linker
19. travanj 2024 22:11