Ugodite si

Orgazmom protiv stresa: Pronašli smo 6 najboljih ‘bullet‘ vibratora za kojima žene luduju već neko vrijeme

Jedan od najboljih i najbržih načina za rješavanje stresa jest masturbacija koja nipošto ne bi trebala biti tabu, već bismo o njoj trebali razmišljati kao o sasvim normalnoj potrebi. Zato smo se bacili u potragu za mini ‘pomagačima‘ koji će vas opustiti nakon napornog dana.

Iako smo se već pomalo navikli na "novo-normalni" način života, cijela situacija s pandemijom u svijetu pogađa nas ne samo na svjesnoj, već i na nesvjesnoj razini. Sve loše vijesti, drukčiji uvjeti rada, smanjenje plaća i konstantna zabrinutost za zdravlje i egzistenciju u nama stvara stres pa nam je organizam danonoćno u stanju "obrane" i pripravnosti.

No, koliko god nam rad odvraća pozornost od neizvjesnosti sutrašnjice, ne smijemo zaboraviti da nismo roboti te da moramo napraviti pauzu i posvetiti se odmoru. Jer ako se ne rješavamo stresa, zdravlje nam je poljuljano i automatski smo podložniji bolesti.

Budite dobre prema sebi

Uzimanje vremena za sebe ne podrazumijeva samo opuštajuće kupke sa svijećama, čitanje knjige ili boravak u prirodi, već i brigu o spolnom zdravlju. Orgazam na dan tjera doktora iz kuće van - barem tako tvrde mnogobrojna istraživanja o blagotvornom učinku orgazma na stres, a jedan od "pomagača" za kojim žene luduju već neko vrijeme jest mini, odnosno bullet vibrator.

Dovoljno je malen da ga svugdje možete nositi sa sobom, a opet dovoljno snažan da vas potpuno opusti. Ono što ovaj tip vibratora razlikuje od standardnih jest to što je savršen za stimulaciju klitorisa jer, realno, mi se žene pri masturbaciji najviše fokusiramo na klitoris jer on ipak sadrži najviše živčanih završetaka.

Bilo da ste se bacili u potragu za vašim prvim vibratorom ili želite nadopuniti kolekciju, odlučili smo olakšati vam izbor s nekoliko prijedloga hvaljenih modela.

image
Crave Bullet
BABELAND

Crave bullet

Ako tražite dobar početni vibrator, mogao bi vam se svidjeti Crave bullet. Svestran je, otmjen te ono najvažnije - vodootporan pa ga možete koristiti i pod tušem. Osim toga, punjiv je preko USB-a te je napravljen od nehrđajućeg čelika.

Babeland, 377 kuna

image
Womanizer Liberty vibrator
Womanizer

Liberty vibrator

Ovog ljubičasto-narančastog ljepotana osmislila je pjevačica Lily Allen u suradnji s njemačkim brendom seksualnih pomagala Womanizer. Mnoge od zadovoljnih korisnica rekle su da im je upravo on promijenio život. Pa po čemu je poseban? Liberty je dizajniran da stimulira klitoris "usisavanjem", ima šest razina intenziteta i nečujan je te time savršen za putovanja.

Lovehoney, 746 kuna

image
We-Vibe Tango Bullet
WE-WIBE

We-Vibe Tango

Ovaj vibrator neodoljive plave boje ima osam načina vibracije koje uključuju četiri vrste intenziteta i četiri zabavna pulsirajuća načina za vrsno eksperimentiranje. Njegov "odrezani" i zaobljeni vrh odličan je i za stimulaciju klitorisa, ali i vagine.

Amazon, 466 kuna

image
Lelo Ora 3
LELO

Ora 3

Vibrator neobičnog okruglog oblika poseban je po tome što pruža osjećaj kao kod oralnog seksa. Dolazi u nekoliko boja, ima 12 različitih vibracijskih načina te je napravljen od vrlo nježnog i mekanog silikona. I on je punjiv preko USB-a i potpuno vodotoporan.

Lelo, 1020 kuna

image
GH Minnie Mini Wand Massager
GH

GH Minnie Mini Wand masažer

Ako želite klasičan vibrator sa značajka bullet vibratora u jednom, onda je za vas idealan GH Minnie Mini Wand. Radi na punjive baterije i ima deset brzina. Osim toga, može poslužiti i kao masažer za cijelo tijelo jer odlično opušta mišiće i smanjuje bolove u vratu i ramenima.

Amazon, 177 kuna

image
Havana Soft Lilac
CORNER69

Havana Soft Lilac

Za sve strastvene estetičarke tu je Havana vibrator u divnoj metalik ljubičastoj. Radi na 10 različitih postavki, a njime se upravlja samo jednom tipkom koja je smještena pri dnu. Puni se preko USB-a, a još jedan šarmantan detalj je što pri radu svijetli u ritmu vibracije.

Corner69, 369,22 kune

Linker
27. ožujak 2024 15:29