fade2fit.com
TEYANA TAYLOR

Otkrivamo tajne isklesanog tijela plesačice iz spota Kanyea Westa

Kada je Kanye West u kolovozu ove godine premijerno prikazao svoj spot za pjesmu "Fade" na dodjeli MTV VMA nagrada svi su pričali o zvijezdi njegovog spota - reperici i plesačici nevjerojatnog tijela, Teyani Taylor.

Spot snimljen u praznoj teretani i inspiriran filmom "Flashdance" donio joj je slavu, a svi koji su ga vidjeli pitali su se kako postići formu u kakvoj je ta 25-godišnjakinja. Vruća i znojna rutina u kratkom se vremenu proširila internetom, jednako kao i screenshotovi i gifovi njezinog savršeno isklesanog tijela.

Teyana će tajnu svoje besprijekorne fizičke spreme otkriti u videu nazvanim "Fade 2 Fit". Vijest je objavila na Instagram profilu, a na službenoj stranici fade2fit.com se možete prijaviti za nadolazeći plesni fitness program.

"Svi me pitaju kako uspijevam biti u takvoj formi. Ako želite saznati moju tajnu, prijavite se i saznajte više o mojem programu - stoji u pozivu Teyane Taylor, koja je prije manje od godine dana rodila kćer. Još jedan razlog da pričekamo da otkrije više o svojoj rutini.

Linker
20. travanj 2024 00:18