Nova linija

Prirodna i luksuzna La PIEL shower & body kolekcija sve je što odvažne žene žele

Doživite nezaboravno iskustvo tuširanja i njege! La PIEL by Lana J. donosi nove i prirodne proizvode koji će obogatiti vašu rutinu tuširanja i kupanja i osvojiti vas na prvi miris i dodir!

Nova La PIEL shower & body kolekcija donosi inovativne i pažljivo birane kombinacije luksuznih parfemskih mirisa u 95% i 97% prirodnim formulacijama. Znamo koliko nam znače naši mali rituali, stoga smo kreirali proizvode za najposebnije trenutke svake žene i kraljevski tretman kakav zaslužuju.

Neodoljiva shower & body kolekcija sastoji se od Nar NOIR gela za tuširanje i losiona za tijelo, Amber ORANGE gela za tuširanje i losiona za tijelo te takozvane "bubble ball“ - raskošne spužve za tuširanje koja će vam pružiti nezaboravan osjećaj pri tuširanju i kreiranju dodatne pjene ispod tuša.

image

La PIEL ima novu shower & body kolekcij

PRESS

Parfemsku shower & body kolekciju obogatili smo drvenastim i zemljanim mirisima, kao i note slatke naranče, crvenog voća, vanilije, ambera, pačulija, a inspiracija za takve proizvode bile su upravo pratiteljice La PIEL-a koje su vjerni kupci te i same sugeriraju kakve bi proizvode voljele naći u ponudi. Tako je čak 75% žena na uzorku od 10.000 odgovora reklo da na svojoj koži voli muške mirise, isto toliko puderaste, sofisticirano slatkaste i osvježavajuće mirise.

Obzirom na usku ponudu prirodnih proizvoda s luksuznim, parfemskim mirisima, La PIEL je pažljivo osluškivao želje s tržišta i kreirao proizvode s nišnim mirisima.

image

Gelovi za tuširanje

PRESS

Gel za tuširanje, svaki 149,90 kuna.

Dvije boje i dva mirisa

Nar NOIR liniju obilježava ljubičasta boja, koja krasi samozatajne, ali istovremeno samouvjerene i zavodljive žene koje se ne boje ostaviti trag. Ove bogate, hranjive teksture gela za tuširanje i losiona za tijelo osvojit će sva osjetila uz note samozatajnog, ali moćnog začinskog karaktera ljiljana iz Casablance, suptilnog dodatka mirisa šećerne vate, kao i visoke note zadimljenog drveta i sočnog crvenog voća - nara. Mističan, snažan i topao u isto vrijeme. Miris koji biraju žene sa stavom.

Narančasta boja krasi osvježavajuću Amber ORANGE liniju i ona je na tragu energičnih, dinamičnih žena koje vole izazove. Baršunaste note ambera (jantara - zemljanog i lagano orijentalnog mirisa) i opojnog tamjana spojene su s dominantnim mirisom slatke naranče čineći ovaj zavodljivi miris u isto vrijeme toplim, dinamičnim i osvježavajućim. Zbog kombinacije donjih nota mošusa, vanilije i pačulija ovaj miris stvara ambijent topline, sofisticiranosti, stila, ali i adrenalina.

image

Bubble ball za tuširanje

PRESS

Bubble ball za tuširanje, 69,90 kuna.

Nar NOIR i Amber ORANGE gelovi za tuširanje nisu kao ostali gelovi koje ste isprobali - upravo zbog 95% prirodne baze, gel se pri tuširanju i kupanju pretvara u kremastu teksturu (SHOWER GEL to CREAM) za što je potrebno više kružnih pokreta, a potom uz mali dodatak vode na kožu, postiže se lagana pjena. Moćne formule gelova za tuširanje formulirane su bez agresivnih tenzida (SLS/SLES-a), obogaćene glicerinom, biljnim ekstraktima i uljima kako bi nježno očistile vašu kožu tijela te je ostavile mekanom bez osjećaja zatezanja. Raskošna i gusta spužva za pranje tijela pomoći će vam pri pojačavanju pjene, poboljšanju cirkulacije i eksfolijaciji.

Za potpuni doživljaj nakon tuširanja, losioni za tijelo s hijaluronom, organskim uljima i biljnim ekstraktima nude trenutnu i dugotrajnu hidrataciju te svilenkast osjećaj na koži, ostavljajući nježne parfemske note na koži i do nekoliko sati.

image

Losioni za tijelo

PRESS

Losioni za tijelo, svaki 219,90 kuna.

Učinite vaše kupanje i tuširanje opuštajućim i luksuznim doživljajem koji ćete pamtiti i - zaljubite se u svoju kožu.

Linker
20. travanj 2024 04:55