za dašak glamura

Suha ulja sa zlatnim sjajem šljokica i ovog su ljeta naš beauty favorit: Izabrale smo najbolja

Ljetna beauty rutina razlikuje se od one u ostatku godine. U njoj se nalaze proizvodi koji dodatno njeguju i štite našu kosu i kožu, a jedan od njih je zasigurno suho ulje, osobito ono obogaćeno svjetlucavim šljokicama za dodatni sjaj kože koje će posebno pristajati u toplim ljetnim večerima.

Šljokica ljeti nikada dosta, a preplanula put dodatno će se naglasiti i izgledati senzualno ako je naglašena zlatnim sjajem šljokica. Ulja se u kozmetici odavno ne izbjegavaju jer ne padaju teško na kožu i ne maste je već je dodatno hrane, odmah se upijaju i ostavljaju baršunasti osjećaj na tijelu, a prigodna su za svaki tip kože - mogu se koristiti i na licu te u ulozi highlightera ako malu količinu dodate u puder, a njihov ugodan miris zamijenit će parfem ako ih stavite na zapešće i na vrat.

Suha ulja kriju brojne benefite kako bi koža i kosa bili prekrasni, dubinski je hrane i ne ostavljaju trag ljepljivog ili masnog jer se odmah upijaju pa nakon naošenja ne morate čekati prije nego što uskočite u odjeću. Ova ulja idealan su izbor i nakon sunčanja jer će ublažiti štetno djelovanje jakih UV zraka. Suha ulja obogaćena zlatnim česticama hit su svakoga ljeta, pa tako i ovoga, a ponuda beauty brendova sve je veća kada su u pitanju ovi proizvodi. Ovo su naši favoriti.

Nuxe Huile Prodigieuse suho ulje (189 kn)

Olival čarobno zlatno ulje za tijelo i kosu (119 kn)

Luxea suho ulje sa zlaznim česticama (119 kn)

Beach Babe, La Piel by Lana Jurčević (179 kn)

Bella by Isabel Kovačić (Dm)

Argan Wear suho ulje (.99)

Linker
20. travanj 2024 03:28