Victoria Beckham Instagram
Novi trik u rukavu

Victoria Beckham pije 'vodu punog Mjeseca', saznajte kakav utjecaj ima na tijelo

Nakon što je nedavno otkrila kako kožu održava mladolikom pijući 'nježni detox napitak', poznata dizajnerica na Instagramu je podijelila fotku s odmora na kojem pije pomalo neobičan napitak - Vodu punog mjeseca koja ju navodno puni pozitivnom energijom.

Poznata dizajnerica Victoria Beckham na svom Instagramu često objavljuje trikove koji joj pomažu u održavanju kože mladolikom i dijeli opuštajuće trenutke iz privatnog života. Nedavno je s fanovima podijelila fotku s odmora u luksuznom njemačkom wellness centru Lanserhof Tegernsee, gdje je uživala u posebnim detox tretmanima.

No, ono čime je posebno privukla pažnju jest izbor pića. Naime, Victoria je tijekom odmora pila Mondquelle 'vodu punog Mjeseca' njemačkog brenda St. Leonhards Quellen.

Victoria Beckham Instagram

Inače, ova voda nastala je prema učenju fizičara Maxa Placka koji je otkrio kako sve u svemiru vibrira u različitim frekvencijama, a kasnije je Paul Schmidt otkrio kako se biofizička kakvoća vode mijenja ovisno o mjesečevim fazama te one utječu i na našu energiju.

Victoria Beckham Instagram

Prema tome, 'voda punog Mjeseca' trebala bi nas ispuniti pozitivnom energijom, no na stranici brenda navode kako za to nemaju ni medicinske ni znanstvene dokaze. Ako vas ovako nešto privlači, možete je napraviti i sami. Napunite staklenu bocu vodom, zatvorite je te je stavite na prozor tijekom noći punog Mjeseca. Konzumirajte je ujutro čim se probudite.

Sun Potion
Sun Potion Jasmine tocos prah, Sun Potion, 176 kuna 200 g

Osim pozitivnom energijom, Victoria voli pročistiti tijelo i detox prahom Sun Potion brenda Jasmine Tocos koji sadrži tokotrienole, odnosno antioksidanse iz obitelji vitamina E koji navodno kožu obnavlja iznutra. Scott Linde, osnivač i direktor Sun Potiona, rekao je da ovi antioksidansi ubrzavaju proces obnavljanja kože i vraćaju joj elastičnost koja se s godinama gubi. Za 200 grama praha kojem Victoria vjeruje treba izdvojiti oko 200 kuna.

Linker
19. travanj 2024 23:38