instagram
U TOP FORMI

Za stati i čuditi se: Ecija Ojdanić istesala trbušnjake za jaču peticu

Zahuktavaju se pripreme za novu sezonu 'Plesa sa zvijezdama' gdje će glumica Ecija Ojdanić pokazati svoje plesno znanje

'Noge ti ionske rade, nisu loše. Daj ta ramena i tricepse popravi do prve emisije' savjetovao je glumici Eciji Ojdanić njezin trener plesa, a ona je poslušno ubacila u šestu brzinu. 'Možda će više mjerkati gornji dio, manje noge tj. krive korake, nadam se ja. Možda mi i uspije. Treninzi, plan prehrane i moralna podrška', nestrpljiva je osnivačica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić (43) do početka showa na Novoj TV. Supruga redatelja Roberta Orhela i majka Cvite i Jakova prije nekoliko godina zaljubila se u trčanje, a kao od šale trči 15-tak kilometara, a to će joj itekako pomoći da osvoji podiji.

Zagreb, 300918.
Draskoviceva ulica.
Ecija Ojdanic, kazalisna i filmska glumica.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Glumica je s vježbom pronašla svoj ispušni ventil i ono iznimno godi Ecijinu tijelu. Svestrana Dalmatinka s lakoćom je prihvatila zdraviji način života, a njezina fotografija iz teretane sve je oduševila jer su u prvom planu zamamni trbušnjaci.

'Smatram da žena ne može izgledati mlađe od svojih godina, može izgledati samo njegovano. Takvom izgledu u mom slučaju doprinosi prehrana, trčanje te dugogodišnja suradnja s jednom domaćom poliklinikom koja dodatno brine o mom licu i tijelu. Za kirurške zahvate osobno nisam, ali tko voli - nek' izvoli', rekla je jednom prilikom za nas uspješna glumica koja je dodala da stalno vodi borbu s celulitom. 'To je bitka koju ne možeš pobijediti, možeš je samo držati pod kontrolom'.

Linker
17. travanj 2024 17:36