Nova Gloria IN

Za kozmetičke gurmanice: Ruževi s okusom Coca-Cole ili banana šampon ljetni su 'must have'

Ne, ovo nisu voćni jogurti, pekmezi, bezalkoholni kokteli ni sorbeti - nego kozmetika koja pruža gotovo gurmanski doživljaj. U novoj Gloriji IN donosimo top izbor preparative i dekorative u čijem korištenju ćete istinski guštati!

Kozmetička industrija odavno koristi sastojke dobivene iz svega jestivog, no nova generacija prirodne kozmetike pruža i doslovce gurmanski užitak.

Osim nutritivne, antioksidativne, hidratantne i ostalih vrijednosti koje pojedine namirnice imaju na organizam - i jednako tako djeluju na kožu, kosu, nokte... - ovi kozmetički noviteti imaju i vizualni i olfaktivni efekt delicija.

Osvježavajuća linija Citronovac - piling za tijelo, 192,80 kn i sorbet za njegu tijela 208,80 kn L’OCCITANE.

Primjerice, šamponi iz Garnierove linije za kosu Hair Food imaju istu ambalažu kao voćni jogurti, a iz bočice izlazi neodoljiv miris banane i papaje. L’Occitaneova kolekcija Citronovac - od provansalske biljke Citrus Verbena i s dodatkom citrusnog voće te mente - ima pak teksturu ljetnih deserata poput sorbeta, moussea, granite...

Make-up brend Morphe lansirao je tekuće ruževe s okusom Coca-Cole.

Tu su i ambalaže nalik na one za pekmeze ili med, u kojima su hranjivi balzami za usne i tijelo, osvježavajući ‘napici’ za žednu kožu lica... Ljetne koktele možda birate prema raspoloženju, no koktel za ljepotu odaberite prema signalima koje vam šalju vaša koža i kosa.

Ostale prijedloge pronađite u novoj broju magazina Gloria IN koji je od 25. srpnja 2020. na svim kioscima uz Jutarnji list ili online. Donosimo vam i pregršt inspirativnih tema za opuštanje na plaži ili u hladovini vašeg vrta ili balkona!

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

TOP LISTA Uzorak listova i cvjetova

MODA U SLIKAMA Slojevitost i atraktivni printevi

KREATIVNA ZONA Ivana Udiljak i Anita Filo iz brenda Holi Coast

SUNČANE NAOČALE Tanki okviri i pastelne leće

MUŠKA POSLA Što će se nositi 2021.

GASTRO Slatki i slani pekarski aduti

IZLET Vodimo vas na slavonska kupališta

Linker
14. travanj 2024 16:16