Matea Smolčić Senčar
Novi broj magazina Gloria donosi

Barbara Kolar otkrila tajnu savršene figure: 'Moj se život ne vrti oko toga što i koliko jedem'

Televizijska i radijska voditeljica koja prema posebnim epidemiološkim pravilima snima show Zvijezde pjevaju, samo za magazin Gloria ogolila se i fizički i emotivno te otkrila zašto je mršavija nego ikad i kakvi se muškarci za njom najviše okreću.

"Ovih dana zezaju me u redakciji da na stranicama Glorije sve češće objavljujemo editorijale o poznatim ženama koje su proslavile pedeseti rođendan. Moram priznati, možda u tome ima i istine. Jer nije isto stati pred fotoobjektiv kao djevojka u dvadesetima ili kao žena u najboljim godinama. Kada sam dogovarala intervju i snimanje s Barbarom Kolar (kojoj samo datum rođenja otkriva da je nedavno proslavila pedeset) potajno sam se nadala da će pristati ogoliti se do kraja - i fizički i psihički. Barbi je nakon ponešto nagovaranja ipak rekla “da” te po najvećoj žezi odradila snimanje, i to u badiću. Vjerujem da ćete uživati čitajući britke i duhovite odgovore TV voditeljice, koja nam je, među ostalim, ispričala kako izgleda njezino radno ljeto u Zagrebu te što misli o muškim uletima i komentarima svojeg izgleda. Jer, nemojmo se lagati - apsolutno sve nas zanima kako je Barbara postigla nikad vitkiju liniju. Uživajte u čitanju!", poručila je naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

Pregršt inspirativnih tema

Za novi broj magazina Gloria također smo istražili jesu li bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt napokon sklopili primirje te zašto je američkom predsjedniku Donaldu Trumpu društvena mreža TikTok takav trn u oku. Osim toga, kuhali smo s ravnateljicom drame splitskog HNK Jelenom Bosančić te se prisjetili života i tragičnog odlaska Ene Begović, jedne od najvećih glumačkih diva Hrvatske.

Dariana Majetić
Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar snimala je editorijal s Barbarom Kolar

Barbaru Kolar poznajem već dugi niz godina, i s njom uvijek volim raditi. Iako je na dan snimanja editorijala bilo jako vruće, zahvaljujući prekrasnom okružju zagrebačkog Golf country kluba i dobroj ekipi, žegu je bilo lakše podnijeti. Šminkerica Tena Bašić osmislila je sjajan ljetni make-up koji prati stajling Olivera Jularića, a ja se nadam da fotografije dočaravaju svu draž ljeta.

Dolores Tolić

Dolores Tolić upoznala je kćerkicu Lucije Zaninović Kuzmanić

Bivšu tekvandoisticu Luciju Zaninović Kuzmanić pratim još otkako su ona i njezina sestra blizanka Ana prvi put osvojile zlato na nekom velikom prvenstvu. Od tada je prošlo deset godina tijekom kojih su sestre s Glorijom podijelile sve najvažnije trenutke, podjednako iz sportskog i privatnog života, pa kad je Lucija zatrudnjela s danas dvoipolgodišnjim sinom Ervinom, uz njezinu smo obitelj prvi doznali sretnu vijest. Nekoć jedna od najboljih hrvatskih sportašica, vlasnica olimpijske bronce, potkraj srpnja drugi je put postala mama, a predstavljajući svoju preslatku kćerkicu Marinu još je jednom dokazala da se s majčinskim izazovima nosi - sportski. Zahvaljujući Lucijinoj organiziranosti i opuštenosti, naš fotograf Saša Burić s lakoćom je odradio svoj dio posla premda snimanje beba često zahtijeva puno strpljenja.

Krapina 10.08.2020
Babrbara Suhodolcan i obitelj, mama zdenka, tata Rajko i sestra Klara
foto vedran peteh

Damira Leljaka ugostila je obitelj sopranistice Barbare Suhodolčan

Budući da mi je tata rodom iz Krapine, dobro znam koliko su Zagorci veseli ljudi. No kad sam s kolegom Vedranom Petehom došao na snimanje atraktivne sopranistice Barbare Suhodolčan, koja je baš toga dana slavila rođendan, shvatio sam da njihovoj gostoljubivosti i otkvačenosti nema premca. Iako smo se vidjeli prvi put, obitelj Suhodolčan dočekala nas je u svojoj zagorskoj hiži kao stare prijatelje, ponudila nam obilne količine hrane i pića i pozvala da s njima i njihovim gostima tulumarimo do jutra. Da nije bio deadline, možda bismo i ostali, to više što nas je duet Barbare i njezina tate Rajka, koji su nam prezentirali svoje pjevačke sposobnosti, u isto vrijeme oraspoložio i dirnuo.

Novi broj magazina Gloria potražite na kioscima od četvrtka, 13. kolovoza 2020.!

U novom broju čitajte i:

LUCIJA ZANINOVIĆ Upoznajte našu Marinu

BARBARA SUHODOLČAN Rođendanska proslava nakon Oluje

ANGELINA JOLIE I BRAD PITT Mir u doba pandemije

DONALD TRUMP Zadnji otkucaji TikToka

VELIKI MODNI EDITORIJAL Igre na modnom polju

KUHINJA: JELENA BOSANČIĆ S pozornice za štednjak

PUTOVANJE: ANTE KOTROMANOVIĆ Bivši ministar obrane na vrhu Matterhorn

FELJTON: ENA BEGOVIĆ Dvadeset godina od smrti glumačke dive

Linker
13. travanj 2024 13:56