Matej Dokić
GLORIA DELICIJE

Blagdanski stol Doris Pinčić Rogoznice

Svaki Badnjak i Božić glumica i TV voditeljica sa suprugom Borisom i 3,5 godišnjim sinom Donatom provodi kod svojih roditelja u Zadru i uživa u maminom bakalaru i sestrinim kolačima

‘Dok smo bili tinejdžeri, moja sestra Kristina, brat Stipe i ja zafrkavali smo mamu zbog njezinih posebnih tanjura oslikanih u duhu Božića, koje bi vadila samo za te dane. No otkako sam se udala počela sam shvaćati majku, njenu ljubav prema tradiciji, njegovanje obiteljskih običaja, i zašto joj je sve to toliko važno’, rekla je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica koja je za Gloria Delicije otkrila kako izgleda njezin blagdanski stol i što se sve na njemu može naći, ali i kako je uredila svoj zagrebački dom.

U novom izdanju Gloria Delicija Robert Hromalić uvodi nas u slatku zimsku čaroliju, Ivan Milas otkriva kako pripremiti bakalar za pola sata, film je za večeru inspirirao Prisku Thuring, a Neven Pelicarić predstavlja blagdanski jelovnik iz Vatikana. Gloria Delicije donose i recept za tatarski odrezak na sedam načina, a bili smo i na ćevapima kod Graše.

Gloria Delicije u prodaji je od četvrtka 7. prosinca u paketu s magazinom Gloria za 19,00 kuna s kojima dolazi i dar – tri kalupa za kolačiće!

Linker
20. travanj 2024 04:13