Vedran Peteh
Sreća usred pandemije i potresa

EKSKLUZIVNO: Jelena i Momčilo Otašević očekuju sina: 'Slađe iznenađenje nismo mogli zamisliti'

Nakon što su zbog korone tri tjedna bili razdvojeni, zagrebačka glumica i njezin suprug doznali su najsretnije vijesti - na zimu će, posve neplanirano, postati roditelji dječaka. Samo za magazin Gloria Jelena je ispričala kako podnosi trudnoću i što na sve kažu njihova kći Maša i Jelenina kći Lota iz prvog braka. No, to je samo jedna od sretnih i inspirativnih priča koje vam donosimo u novom broju Glorije.

"Moram vam priznati, ovakve novosti mi uvijek izmame osmijeh na lice jer ta malena bića daju nam vjeru u bolju budućnost i čine naš život ljepšim i ispunjenijim.

O bezgraničnoj dječjoj ljubavi u ovom broju pričala je i pjevačica Ivana Kovač, kći legendarnog Miše Kovača čija je kćerkica Elena posljednje tri godine centar njezina života. Kao majci, važno joj je bilo da se odmah nakon potresa izoliraju od drugih ljudi daleko od doma jer je to u metropoli bilo nemoguće.

I doista, premda je epidemiološka situacija, srećom, iz dana u dan sve bolja, važno je ostati odgovoran te brinuti o sebi i drugima jer nitko ne zna hoće li se najesen korona opet vratiti. Stoga vam u ovom broju Glorije darujemo višekratnu pamučnu masku koja je samo za vas skrojena u Varteksovim pogonima te je izraz naše podrške domaćoj proizvodnji, a to je u ovim neizvjesnim vremenima - kada se borimo za očuvanje svakog radnog mjesta - ne samo naša lijepa gesta već i naša dužnost", poručila je naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

Uz teme broja naših novinara i urednika, u novoj Gloriji donosimo recept za sreću, uspjeh i mladolik izgled dizajnerice Vere Wang, tajnu uspjeha voditelja podcasta Joea Rogana, sve o privatnoj osnovnoj školi poduzetnice Irene Orlović te novosti iz svijeta mode, ljepote i kulture.

Kristinka Šćavina

Kristinka Šćavina donosi sretnu priču s naslovnice

Sretne vijesti uvijek je lijepo čuti, a pogotovo u teška vremena. S tim se sigurno slažu glumica Jelena Babić Otašević i njezin suprug, glumac Momčilo Otašević, koji su usred pandemije koronavirusa i nedugo nakon zagrebačkog potresa doznali da će ponovno postati roditelji - i to dječaka. Uvjerena sam da će se Jelena s trećim djetetom odlično snaći jer je pravi primjer ženskog multitaskinga: dok smo razgovarale, kuhala je ručak za kćeri, a u jednom me trenutku zamolila da napravimo stanku od nekoliko sekundi da jednoipolgodišnjoj Maši u blenderu smiksa kašicu. I sve to prirodno, uz osmijeh, bez filozofiranja i glumatanja. Svaka čast.

Karmen Miletić razgovarala je sa Simonom Rožmanom

Kako izgleda život na sportskom stadionu - ali doslovno život, kad tamo provodite dan i noć, puna dva tjedna, doznala sam od Simona Rožmana. Nogometni trener NK Rijeke, s kojim sam razgovarala upravo na riječkoj Rujevici, ondje je proveo samoizolaciju - iz staklenika na vrhu stadiona s laptopom u krilu nadgledao je svoje igrače i još jednom pokazao zašto ga smatraju nogometnim fanatikom. Osim o strasti prema sportu, samozatajni trener pričao mi je i o svojoj obitelji....

Dolores Tolić

Dolores Tolić doznala je sve o tajnama slastica Tee Mamut

Nisam ljubiteljica slatkog, no kreacijama splitske slastičarke Tee Mamut ne mogu odoljeti. Već od pogleda na njezine torte i kolače svima rastu zazubice pa je tako i mnogim mojim kolegama naglo pao šećer kad su vidjeli fotografiju Teina najnovijeg slatkog grijeha - tarta od sibirskih borovnica, koje su ovoga proljeća hit voće u slastičarstvu. S Teom sam razgovarala na najslađem mogućem mjestu, u njezinoj ljupko uređenoj slastičarnici O’š kolač u centru Splita, a dok je nadahnuto pripremala proljetni tart, prisjetila se kako joj je upravo Gloria prije desetak godina otvorila vrata u svijet poznatih - gdje je danas jedna od najvećih domaćih slastičarskih zvijezda.

Damir Leljak intervjuirao je kći glazbene legende Miše Kovača

Djeca slavnih roditelja često su razmažena i da bi došla do cilja, drugima znaju bahato reći: ‘Znaš li ti tko sam ja?’. To nikako nije slučaj s pjevačicom Ivanom Kovač, štoviše, pomalo je i nervira kad je se spominje samo kao kćer glazbene legende Miše Kovača. Svjesna je, međutim, da od toga ne može pobjeći pa je uz sreću nakon izlaska novog albuma s nama podijelila i strepnje zbog osjetljivog očeva zdravlja, kojem je koronavirus itekako mogao naškoditi. Ali nije, jer Ivana i njezin tata, bez čijih je pjesama teško zamisliti dobar tulum, potvrđuju istinitost izreke da - neće grom u koprive.

Novi broj magazina Glorija s čak dva vrijedna dara, potražite na kioscima od četvrtka, 4. lipnja 2020.

U novom broju pročitajte i ove zanimljive i inspirativne priče:

SIMON ROŽMAN Zatočen na stadionu NK Rijeke

VERA WANG Američka kraljica vjenčanica u top formi

IVANA KOVAČ Riješila sam se svih strahova

JOE ROGAN Novi kralj etera

IRENA ORLOVIĆ O školi budućnosti splitske poduzetnice

KUHINJA: TEA MAMUT Sibirska borovnica nova je zvijezda slastičarstva

PUTOVANJE: RIJEKA SOČA Slovenski smaragdni raj

FELJTON: BOB DYLAN Život idola buntovne rock generacije

Linker
28. ožujak 2024 19:11