Jan Iveta /
Samo u novoj Gloriji

Ekskluzivno Mario Petreković o novom početku s dvije žene: 'Napokon sam se uozbiljio'

Komičar Mario Petreković, koji je na pragu pedesetih prvi put postao otac, zbog kćerkice Marle i životne partnerice Aleksandre Kramberger spreman je na sve žrtve - pa i na ozbiljne uloge u ozbiljnim filmovima i serijama

"Gurajući dječja kolica samoborskim ulicama, uz komentare kako su neki nogostupi neprilagođeni roditeljima s djecom, voditelj i komičar Mario Petreković otkrio mi je da prije nije mogao zamisliti koliko će mu mijenjanje pelena i noćno buđenje zbog kćerkice Marle unijeti radosti u život. U ovoj šetnji doznala sam i ponešto o njegovoj odabranici - mladoj stomatologinji koja mi je otkrila da je njezin partner toliko romantičan da je jednom čak došao na sat vremena na Brač, samo da je vidi. Nakon te romantične geste bilo je jasno da su stvoreni jedno za drugo", piše naša novinarka Karmen Miletić o ekskluzivnoj priči koju je radila s Marijom Petrekovićem i njegovom životnom partnericom Aleksandrom Kramberger.

Kristinka Šćavina donosi priču o gorućoj tabu temi u hrvatskom društvu

Jeste li znali da je jedno od petero djece - od toga svaka četvrta djevojčica i svaki šesti dječak - seksualno zlostavljano ili uznemiravano? Dok nisam upoznala redatelja dokumentarnog filma 'Jedna od nas' Đuru Gavrana, nisam znala ni ja. Seksualno zlostavljanje djece je tabu tema u hrvatskom društvu. Ispada da ako o tome ne govorimo i ne pišemo, ne postoji. Na žalost, to nije istina.

zagreb 21.09.2020
Gjuro gavran - redatelj dokumentarnog filma
Vedran Peteh / CROPIX

O tome najbolje govori slučaj M., žene čiji je e-mail razredu tijekom nevinog dogovora o proslavi 15. godišnjice mature inspirirao film 'Jedna od nas'. M. je u njemu otkrila da ju je otac silovao tijekom cijele srednje škole, a majka okretala glavu i krivila nju. Teško je nakon takvog djetinjstva ostati normalan, ali njoj je uspjelo. I to budi vjeru da ima nade i za drugu djecu - ako im na vrijeme pružimo ruku.

Dubrovnik, 190920.
Eva La Rue, glumica iz americke serije CSI Miami, provodi odmor u Dubrovniku.
Na fotografiji: Eva La Rue pozira na plazi Banje
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Glumica Eva LaRue povjerila se Dolores Tolić o teškoj godini koju je proživjela. Naša obala vratila ju je u 'život'

Iako se s Evom LaRue nisam vidjela ni čula od našeg posljednjeg intervjua u Splitu prije tri godine, kad smo se prošli vikend našle u Dubrovniku, imala sam osjećaj da sjedim sa starom prijateljicom. Jedna od najpoznatijih televizijskih forenzičarki, zvijezda serije 'CSI: Miami', koja se kod nas upravo reprizira, privatno je draga i topla osoba, a Hrvatsku obožava pa nam tema nije nedostajalo. Doduše, povod našem novom razgovoru nije bio ugodan. Naime, iza Eve je najteža godina u životu, u kojoj je izgubila dvije bliske osobe. Osim što je otvorila dušu, američka glumica priznala nam je da joj je osmijeh na lice vratio jednomjesečni odmor na našoj obali. Svjedoče to i fotografije Toma Dubravca na kojima 53-godišnja Eva izgleda senzacionalno.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

GLORIA OSOBNO Katica Hauptfeld, Ivanka Mazurkijević i Ana Radišić o tajnama svog izgleda

LJEPOTA Romina Tonković: sjajni ten za blistavu budućnost

KUHINJA: JULIJANA MATANOVIĆ Što je žena bez ajvara

PUTOVANJE: MORANA SARAČEVIĆ Avantura u Nacionalnom parku Cinque Terre

FELJTON: HELMUT NEWTON Protiv umjetnosti i dobrog ukusa

Linker
12. travanj 2024 00:29