SVE ISPOČETKA

Ivana Paris: 'Razvod je moj najveći poraz, razlog za borbu su mi sinovi'

Pazinjanka Ivana Paris (35) i Riječanin Dino Bubičić (37) bili su među najljepšim, a činilo se i najskladnijim domaćim parovima, no bivša Miss Universe i Mister Hrvatske, koji su u listopadu 2020. trebali proslaviti deset godina braka, ovih su se dana - razveli. Zašto nisu uspjeli dočekati okruglu godišnjicu te kako se privikava na samostalan život s dvojicom sinova, bivša misica progovorila je za novi broj magazina Gloria.

"Teško je nakon dugogodišnjeg suživota kre­­­nuti sam ispočetka. Učim, ispitujem svoje mogućnosti i ponosna sam kako mi ide. Skupila sam snagu da krenem naprijed, makar i glavom kroz zid, a razlog za borbu su mi sinovi, osmoipolgodišnji Leonid i troipolgodišnji Noel. Postala sam slobodnija, jača i sigurnija u sebe te spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj životnoj avanturi", govori Ivana za novi broj Glorije i dodaje kako bračni krah nije prouzročila "treća osoba", nego su se ona i Dino naprosto udaljili i počeli razilaziti u određenim situacijama i razmišljanjima.

Bivši suprug, u kojeg se zaljubila 2009. u reality showu Farma, želio je živjeti u stanu, a ona u kući - jer je tako navikla u rodnom Pazinu; njemu se gledala televizija, a ona bi vrijeme radije provodila u prirodi, on nije volio večernje izlaske, a ona jest... Mnogo puta su se pokušali pomiriti i pronaći kompromis, najviše zbog djece, ali kad je Ivana shvatila da joj raspoloženje rapidno pada svaki put kad prelazi kućni prag, zatražila je razvod. Postupak je započeo početkom ove godine, a Dino se tada iselio iz riječkog stana u kojem su zajedno živjeli.

Pula, 051110.
Vjencanje bivse misice Ivane Paris i bivseg mistera Dina Bubicica u Puli. Svadbeno slavlje nastavit ce se u Domu hrvatskih branitelja. 
Na fotografiji: mladenci dolaze na Pulski forum.
Foto: Srecko Niketic / CROPIX
Srecko Niketic / Hanza Media

"Nepremostive sitnice iz svakodnevnog života godinama su se skupljale i došlo je do toga da baš ni na jednu stvar nismo gledali isto. Tada sam shvatila da naš brak više nema smisla, odnosno da će netko od nas uvijek biti nesretan ugađajući drugome, a život je samo jedan. Nitko od nas dvoje nije ni bolja ni lošija osoba, jednostavno smo previše različiti. Prekršila sam zavjet koji sam prije devet godina dala pred Bogom, nisam uspjela održati obitelj na okupu te do kraja ostvariti san iz djetinjstva. Razvod je moj najveći poraz, no katkad treba i gubiti za pobjede koje slijede" iskrena je Ivana, napominjući da je sretna što su ona i bivši suprug ostali u dobrim odnosim, a Dino, za kojeg Ivana kaže da je odličan tata, sinove viđa kad god poželi.

Ivana Paris 
Noel Leonid
Sinovi
Kastav
10.06.2019.
Josip Čekada

Ivana sada zna što želi od budućeg partnera: on mora biti dobra i iskrena soba na koju će se moći osloniti i uz koju će rasti i napredovati. Netko tko će joj iskreno iskazivati ljubav i osjećaje, s kim će dijeliti slične interese i vrijednosti i tko će njezinu djecu prihvatiti kao vlastitu. Sinovi su joj, naime, uvijek na prvome mjestu, ali pritom ne zapostavlja profesionalni život. Nedavno je dobila posao menadžerice u dentalno-estetskom centru u Opatiji, a povremeno još nosi i revije. Pazi na svoj izgled pa izbjegava ugljikohidrate, njeguje se domaćim maslinovim uljem i kremom od pčelinjeg otrova koju joj je preporučila prijateljica, ali nema ništa ni protiv estetskih zahvata.

"Prije sedamnaest godina kod dr. Žgaljardića povećala sam usne. U bu­­dućnosti planiram povećati i grudi jer su nakon dvije trudnoće izgubile oblik. Imam dosta bora, što sam naslijedila od roditelja, ali se njima ne zamaram. Po tom pitanju neću poduzimati ništa jer je svaka “crta” na mojem licu trag života, a njega ni­­kad ne bih mijenjala", odlučno kaže za kraj.

Uz novi broj Glorije ne propustite dar - Biobaza Orahol, napravljen po stotinu godina brižno čuvanoj recepturi za prirodno postizanje predivne preplanulosti.

Linker
11. travanj 2024 19:06