STIŽE NOVA GLORIA IN

Jeste li spremni za modni povratak u sedamdesete? Probudite hippie duh uz boho haljine i kaftane s kašmirskim uzorkom

Modni svijet obožava Djecu cvijeća pa im se često i rado vraća. Trgovine vrve kreacijama nadahnutima ludim sedamdesetima, a Gloria IN donosi vam izbor najljepših komada u tom duhu.

Trgovine vrve kreacijama nadahnutim modnim stilom Djece cvijeća, ikona slobodarskog načina života koji su obilježili kasne 60-e i rane 70-e, a u novom izdanju Glorije IN možete pronaći izbor najljepših modnih komada u tom duhu. Rascvale kreacije i tekstilni uzorci koji izgledaju poput prizora iz kaleidoskopa vratili su nam osmijeh na lice i probudili apetit za shopping. Želimo ženstvene maksi haljine, dramatične kaftane i sve ostale modne radosti koje emaniraju optimizam, slobodu i kozmopolitski duh.

Dotični je stil jedan od favorita Helene Šopar – hrvatskog top modela i suvlasnice modnog brenda SOPAR, koju smo ugostili u rubrici Modni leksikon. Otkrijte Helenine modne favorite za proljeće i „prepišite” njezin recept za dobar stil.

Da je Gloria IN u znaku kreativne ženske energije, dokazuju i ostale teme u novom broju. Upoznajte umjetnicu Martinu Bilan, art imena Dunja Ignis, koja kreira fantastične keramičke setove inspirirane ljetom i filmovima Esther Williams, te popularnu dalmatinsku gastro blogericu Tonku Čobanov koja je s čitateljima podijelila tri recepta za osvježavajuće deserte u čaši.

Ako planirate odlazak u prirodu, Gloria IN ima savršen prijedlog - čudo prirode u Gorskom Kotaru zvano Bijele Stijene.

image
Gloria produkcija

Uživajte u vikendu i novom broju Glorije IN!

Linker
20. travanj 2024 09:24