Koprivnica, 210116. Sprovod Mare Bareze na koprivničkom gradskom groblju. Na slici:Filip Glavaš na sprovodu Mari Barezi. Foto: Nikola Wolf / Podravski list / Cropix
 Nikola Wolf/Podravski list
U NOVOJ GLORIJI

Mara je željela pratiti moje odrastanje jer je bila obiteljska prijateljica

Poznata humanitarka i imućna menadžerica Marija Bareza svu svoju imovinu ostavila je sinu saborskog zastupnika HDSSB-a Branimira Glavaša.

Vodeća menadžerica Belupa preminula je u 66. godini nakon kratke i teške bolesti sredinom siječnja ove godine, a usmenom oporukom, koju je izrekla najboljim prijateljicama – Darinki Mikačić i Mirni Jurković, svu svoju imovinu ostavila je Filipu Glavašu, 26-godišnjem magistru prava.

– Ovo moje liječenje ne ide na dobro. Izgleda da živa neću doći natrag u Koprivnicu. Hoću da znate da sam ja sastavila pisanu oporuku i stavila je u škrinju s dokumentima u svojoj kući. U oporuci sam napisala da je moj jedini nasljednik Filip Glavaš iz Osijeka, kojega ja zovem svojim sinom. Pitam se tko će poslije moje smrti hodati po mojoj kući, pa ako se ta moja oporuka ne nađe, ja vam sada kažem da je Filip Glavaš moj jedini nasljednik i tako mora biti poslije moje smrti. Ja ne želim da mene naslijedi bilo tko od moje obitelji i oni će se jako iznenaditi kad se bude čitala moja oporuka – rekla je prijateljicama Mara Bareza u posljednjim trenucima života.

Filip je ekskluzivno za Gloriju objasnio svoje prijateljstvo s koprivničkom humanitarkom koju je smatrao drugom majkom.

– Mara je jednostavno željela pratiti moje odrastanje jer je bila obiteljska prijateljica. Uvijek smo u šali znali reći kako sam ja pravi sretnik jer imam dvije mame. Zajedno smo putovali i išli na ljetovanja – opisao je 26-godišnjak svoj odnos s Marom i dodao kako se sve ono što je ona učinila za njega ne može mjeriti ni u jednoj valuti, ni bilo kakvim nasljedstvom.

Napisala Diana Šetka

Sve detalje Filipovog odnosa s menađžericom Marijom Barezom pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 31. ožujka. Ne propustite veliki specijal o zdravom mršavljenju u kojem pročitajte sve o 10 najboljih režima prehrane, savjete dijeteloga i nutricionista te saznajte koje su to najbolje namirnice za vitku liniju.

Linker
18. travanj 2024 09:51