Vedran Peteh
NOVI BROJ GLORIJE

Massimo i Eni Savić: Ekskluzivni dijamantni prsten za 25 godina braka

Na početku zajedničkog života zagrebački pjevač zarekao se da će supruzi za 25 godina braka darovati nešto posebno: taj su jubilej proslavili ovih dana, a na njezinoj ruci zablistao je prsten izrađen prema njegovim zamislima.

Posljednjih mjesec i pol pjevač Massimo Savić (55) bio je kao na iglama. Ništa ne voli tajiti od supruge Eni, ali ni za živu glavu nije želio da dozna njegovu najveću tajnu - kako joj za srebrni pir priprema veliko iznenađenje, prsten i narukvicu s dijamantima, koje je sam dizajnirao.

Kriomice je odlazio na dogovore u zlatarnicu Križek, gdje su prema njegovim skicama izradili nakit, neopaženo je uzeo Enin najdraži prsten zbog veličine i jednako ga diskretno vratio u kutijicu, a dar joj je uručio na tulumu koji su tim povodom pruiredili za prijatelje. Bio je to vrlo emotivan trenutak: Massimo je s neskrivenim divljenjem gledao svoju životnu družicu, a ona je od iznenađenja zanijemila i jedva se suzdržavala da ne zaplače, ali bila je to večer u kojoj nije željela da im suze stanu na put.

Čitavu priču o 25. godišnjici braka slavnog para i veliki intervju s Massimom Savićem pročitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od 23. ožujka. U njemu je i drugi kupon za nagradnu igru u kojoj vas očekuju vrijedne nagrade. Moguće je osvojiti preuređenje dnevnog boravka Kare namještajem u vrijednosti od 40.000 kn, dva Tempur anatomska jastuka ili Meblo Trade poklon-bonove od 400 ili 200 kn. Ako ste jedan od dva kupona propustili, joker kupon potražite u broju koji izlazi 30. ožujka.

Uz veliki intervju s Massimom Savićem, novi broj magazina Gloria donosi i priču o trudnoći Lucije Zaninović, ovisnost o trčanju Ecije Ojdanić i Joška Lokasa te poduzetničku krizu Lejle Filipović.

Linker
29. studeni 2021 18:10