Getty Images
U NOVOM BROJU GLORIJE

Meryem Uzerli: Popularna glumica na vrtuljku ljubavi

Uloga u serijalu "Kraljica noći" prva je televizijska uloga tursko-njemačke glumice Meryem Uzerli nakon što je 2013. bez objašnjenja pobjegla sa snimanja "Sulejmana Veličanstvenog", a uz novi glumački angažman stigle su i nove zavrzlame u njezinom ljubavnom životu.

Meryem Uzerli je osvojila svijet ulogom sultanije Hurem u serijalu "Sulejman Veličanstveni", ali producente je ostavila na mukama kada je usred snimanja jednostavno nestala. Bila se vratila u Njemačku, gdje joj žive roditelji, i dva mjeseca je provela u klinici za liječenje kriznih stanja. U to je vrijeme ostala trudna, ali njezin tadašnji partner Ca Ates tada ju je ostavio, nije htio ni čuti o zajedničkom životu i nagovarao ju je da pobaci. Nikada nije vidio kćerkicu Laru Jemine Uzerli koja je rođena u veljači 2014., a početkom 2015. je nestao jer je optužen za pronevjeru 20 milijuna eura.

S novim glumačkim angažmanom u "Kraljici noći", u Meryemin život je ušao novi muškarac, vlasnik tvrtke za iznajmljivanje luksuznih jahti Alep Özcan. U novom broju Glorije pročitajte je li s njim konačno pronašla ljubavnu sreću, kako se provela u Beogradu na snimanju filma "Rane moje majke" i koliko zarađuje po epizodi serijala "Kraljica noći".

Gloria i Ikea vam daruju karticu u vrijednosti od 30 kuna. Kupnjom više primjeraka Glorije možete skupiti više poklon-kartica i iskoristiti ih na blagajni robne kuće IKEA do 31. siječnja 2017.

Linker
13. travanj 2024 00:17