Stilske igrarije

Mnogi misle da su mama i tata Beckham zaslužni za njegov uspjeh, no Romeo je sve samo ne razmaženo derište

Drugi sin slavnog britanskog para Victorije i Davida Beckhama u svojoj se manekenskoj karijeri već može pohvaliti naslovnicom za Vogue, na kojoj je odjeven u svoje omiljene komade - trenirku i komotno pletivo. Iako mlad, godinama pristojno zarađuje od tog hobija, a s rastom poularnosti, već mu stižu i bračne ponude. No, ako ste pomislili da to može zahvaliti isključivo utjecaju svojih roditelja, malo ste se prevarili...

Romeo, o Romeo, zašto si Romeo?, zavapile bi mnoge suvremene Julije poznatu jadikovku iz Shakespeareove drame “Romeo i Julija”, znajući da nije lako osvojiti dečka odraslog u luksuzu pod budnom paskom svojih mega popularnih roditelja, bivšeg britanskog nogometaša Davida Beckhama i majke Victorije Beckham, britanske dizajnerice i bivše članice pop-grupe Spice Girls. No, to je uspjelo manekenki Miji Regan (18), Romeovoj vršnjakinji, koja se pojavljuje u reklami za aktualnu kolekciju njegove majke, pa ima i njezin blagoslov.

image
Mija Regan toliko se dopada Victoriji Beckham da ju je angažirala i u kampanji za vlastitu kolekciju.
MJ Pictures/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

No, drugi sin bračnog para Beckham nije tek razmaženo bogato derište: Romeo već nekoliko godina zarađuje vlastiti džeparac kao maneken.

Debitirao je s deset godina u reklamnoj kampanji modne kuće Burberry za proljeće/ljeto 2013., a “procvao” na naslovnici muškog izdanja Voguea u broju za veljaču.

image
Prije desetak dana Romeo je "osvanuo" na naslovnici talijanskog Vogue za muškarce.
L‘UOMO VOGUE VIA BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Otkako je predstavljena u javnosti, Romeov profil na Instagramu zatrpan je ljubavnim, pa i bračnim ponudama, pohvalama i usporedbama s roditeljima u stilu - od koga je naslijedio visoke jagodice, a od koga napućena usta.

Premda ga je za naslovnicu dotjerala vojska stilista, maneken je i sam vješt u odjevnim kombinacijama na što, prema njegovim riječima, nije utjecala majka, već urbani mladi Londončani.

image
Tek punoljetni Romeo s manekenskom je karijerom započeo kad mu je bilo deset godina.
FACE TO FACE/PROFIMEDIA

A to podrazumijeva spoj ležernosti i otkačenosti, koja je uvelike nadahnuta modom 90-ih: neonske boje, šareni uzorci, predimenzionirani krojevi i, gotovo pa isključivo, sportski komadi. “Ne mogu se zamisliti u strogim komadima, za mene je moda igra”, napisao je na Instagramu. Pa neka se igra dok može.


Izbor najboljih komada, dostupnih u našim trgovinama, kojima možete kopirati look mladog Beckhama, pronađite u današnjem izdanju magazina Gloria IN.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
25. travanj 2024 05:58