stiže nova gloria in!

Moderno lice slavne klasike! Milenijalke na svoj način nose materijal dostojan prvih dama

U novom broju Glorije IN fokusirali smo se na klasike - u modernom ruhu. Tvid u dosad nezamislivim izdanjima oduševljava milenijalke, a dokaz da stara, tradicionalna znanja mogu poslužiti i u modernim vremenima vidljiv je i kroz cijelo novo izdanje omiljene ženske revije.

Klasici u modernom ruhu - to je zajednički nazivnik tema koje smo pripremili u novoj Gloriji IN. U modnom bloku to je jakna od tvida, evergreen koji nove generacije nose i uz naizgled nespojive trenirke, tajice, biciklističke hlačice, pamučne majice s kapuljačom i tenisice. Nije, dakle, riječ o nostalgiji, već o stilu po mjeri milenijki: zavirite u naš izlog svih zamislivih odjevnih kombinacija s kultnim modelom jakne kao zvijezdom.

Stara znanja interpretirana na novi način okupiraju i Mirjanu Pjevac, Vinkovčanku koja je rad od kuće za vrijeme zimskog "lockdowna" iskoristila za pokretanje vlastitog brenda Forma. A našim čitateljima pokazuje svoje prve, unikatne detalje za dom, napravljene na lončarskom kolu - posuđenom iz Gradskog muzeja gdje je zaposlena kao restauratorica keramike.

U gastro bloku donosimo pak ideje za savršen vizualni i okusni doživljaj Uskrsa: recepte s tradicionalnim namirnicama, ali pripravljene ne drugačiji način od uobičajenog donosi dugogodišnja suradnica Glorije IN i strastvena kuharica Slavica Šagolj. Toliko strastvena da se, kaže, ponekad tako zanese u razmišljanju o kombinaciji okusa da se osjeća poput uzbuđene mladenke koja planira vlastito vjenčanje. Neka vas pozitivna energija naših sugovornica uvede u još jedan dobar vikend.

image
Gloria IN

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

Linker
25. travanj 2024 13:55