Top brendovi po top cijenama

Ne propustite uz Gloriju i Gloriju IN: Knjižica s popustima u Designer Outletu Croatia!

Pronađite inspiraciju za najbolji proljetni shopping uz knjižicu s čak 34 kupona s dodatnih -30% popusta na već snižene outlet cijene vaših omiljenih brendova: Hugo Boss, GAP, Patrizia Pepe, Ted Baker, Gant, Desigual i mnogih drugih.

Ako ste i vi među onima koji se još uvijek nisu stigli počastiti pokojim komadom odjeće ili obuće i osvježiti proljetnu garderobu, krajnje je vrijeme da to učinite, jer za to ovog vikenda imate više nego dobar razlog, a i priliku koja se ne propušta.

Pozivamo vas u Designer Outlet Croatia, jedinstvenu shopping destinaciju s više od 100 fashion i lifestyle brendova na samo 20 minuta od centra Zagreba.

Inspirirajte se našim modnim kombinacijama i odaberite najbolje outfite po odličnim cijenama. Kupone možete iskoristiti u periodu od 17. do 23. ožujka 2022.

image

Pronađite inspiraciju za savršene proljetne kombinacije

PETRA MIKSIK

Uz ovu poslasticu, u Designer Outletu Croatia možete kupovati uz dodatne popuste na već snižene premium brendove kao što su Hugo Boss, Patrizia Pepe, Ted Baker, GAP, Timberland ili Gant.

Uz Glorijinu knjižicu s popustima učinite ovo proljeće modno uzbudljivim i priuštite si izlet od kojega ćete imati višestruku korist. A kad osvježite garderobu ili usrećite dragu osobu poklonom, primite shopping partnera za ruku i predahnite kako to nakon dobrog shoppinga priliči - uz kavicu i dobar zalogajčić. Predlažemo vam stoga Franck cappuccino u Green Baru i jednu od delicija iz Pita Pita.

Uživajte u shoppingu na otvorenom!

Kupovina sitnica koje život čine ljepši, bit će još slađa uz naše kupone s popustima koji dolaze uz novi broj magazina Gloria i Gloria IN!

image
GLORIA

Kuponi s popustima u novom broju magazina Gloria i Gloria IN mogu se iskoristiti u trgovinama:

  1. HUGO BOSS
  2. GAP
  3. PATRIZIA PEPE
  4. TED BAKER
  5. DESIGUAL
  6. HERALDI
  7. FIVE STAR FASHION
  8. GANT
  9. ARMANI EXCHANGE
  10. XYZ
  11. SUPERDRY
  12. SPORTINA
  13. UNDER ARMOUR
  14. CONVERSE
  15. TIMBERLAND
  16. REGATTA GREAT OUTDOORS
  17. MAYA MAYA
  18. UNITED COLORS OF BENETTON
  19. UNDERCOLORS OF BENETTON
  20. LISCA
  21. YAMAMAY
  22. FIFTY
  23. RETRO JEANS
  24. OPTOTIM
  25. CORDIS
  26. GALILEO
  27. CROATA
  28. MASS
  29. GOOD BAGS
  30. FAMILY POSTELJINE
  31. HOME&COOK
  32. PITA PIT
  33. GREEN BAR
  34. LEGGIERO

Kuponi su u prodaji na području grada Zagreba i županijama: Zagrebačka, Karlovačka, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Međimurska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Istarska i Primorsko-goranska.

Linker
18. travanj 2024 21:18