Nova Gloria IN

Neodoljivi modni favoriti za pretproljetnu sezonu: Nose se plisirani komadi, retro uzorci i pastelne nijanse!

Nova Gloria IN donosi prijedloge najženstveniji komada sezone: u trendu su plisirane suknje, mini haljine retro uzorka i reljefno pletivo pastelnih nijansi!

Ženstvenost nikad ne izlazi iz mode - ove pretproljetne sezone istaknite je plisiranim komadima, čija se raskošna voluminoznost i romantični karakter otkrivaju u kretanju. Svjetlost koja pada na nabore stvara igru svjetla i sjene dajući plisiranim kreacijama sofisticiran dojam. I premda se od plisea mogu naći hlače, jakne i sportske majice, najženstveniji komadi su haljine i suknje te bluze.

U novom broju Glorije IN pronađite svoj plisirani favorit, ali i ideju s čim ga kombinirati – primjerice puloverima pastelnih nijansi koji su definitivno prvi glasnici predstojećeg proljeća.

image

Alberta Ferretti

ALBERTA-FERRETTI

Modna zvijezda novog broja je nizozemska blogerica Charlotte Groeneveld, stilska ikona koja posljednjih godina živi u New Yorku, a čije su ležerne modne kombinacije vrelo inspiracije za dnevne lookove.

Osjećate li da vašoj koži nedostaje svježine i sjaja? Možda je vrijeme da joj date duplu dozu vitamina C! Novi broj Glorije In donosi prijedloge 15 kozmetičkih proizvoda na bazi citrusa i otkriva sve beauty moći koji se kriju u agrumima.

Uživajte u čitanju!

image

Nova Gloria IN!

GLORIA PRODUKCIJA
Linker
23. travanj 2024 11:29