Nova Gloria IN

Novi koncept svakodnevice podrazumijeva eleganciju i akciju, a sve o tome čitajte u novom broju Glorije IN

Nadamo se da ćete motivirani lijepim vremenom, koje će nam valjda uskoro doći, dane iskoristiti za pedaliranje gradom i prirodom! Gloria IN vam otkriva najljepše rute, priče istinskih zaljubljenica u bicikliranje te donosi pregršt zanimljivih ideja za shopping ultimativnih hit komada kako biste i pedalirali sa stilom.

Ideja zdravog života, koja nam nalaže i da budemo obazrivi prema prirodi, potaknula nas je da - u tjednu u kojem se obilježavaju Svjetski dan bicikla i Svjetski dan zaštite okoliša - novi broj Glorije IN posvetimo kulturi života na dva kotača. Zbog toga smo detaljno pregledali sportsku ponudu u našim trgovinama, ali i osmislili odjevne kombinacije u kojima ćete, kad siđete s bicikla, moći produljiti u izlazak.

O smjelim modnim kombinacijama u kojima điraju gradom, ali i obavljaju sve poslovne i privatne obveze, u novom broju govore dugogodišnje suradnice Glorije IN, stilistica i dizajnerica Iva Gradišer te fotografkinja Vladimira Spindler.

A o strasti prema biciklizmu razgovarali smo sa Zadrankom Majom Perinović, 20-godišnjom Zadrankom, aktualnom državnom prvakinjom i osvajačicom devet zlatnih medalja te s Ivanom Ruszkowski, izbornicom ženske cestovne reprezentacije i glavnom tajnicom Hrvatskog biciklističkog saveza koja je svoj profesionalni i privatni život posvetila borbi za ravnopravnost žena u tom, na globalnom nivou, dominantno muškom sportu.

Vedran Peteh
Naša suradnica, stilistica i dizajnerica Iva Gradišer, ispričala je što za nju znači život na biciklu.

Obje su nam otkrile i svoje omiljene rekreativne rute po Hrvatskoj, a u našem vodiču idealnih biciklističkih vikend-destinacija možete pronaći preporuke za staze različitih zahtjevnosti od Istre do Dubrovnika.

Bajkoviti vidici i eno-gastronomska ponuda mogli bi vas dodatno motivirati da se odvažite na izlet pun pedaliranja.

Uvid u vlastitu gastronomsku maštovitost našoj je ekipi dala novinarka i radijska voditeljica Mirna Savić, 28-godišnja kći glazbenika Massima Savića, koja je vrijeme donedavne kućne izolacije iskoristila za poliranje kulinarskih vještina pa čitateljicama i čitateljima Glorije IN predstavlja recepte za svoje slane i slatke kreacije.

Nadamo se da ćete motivirani lijepim vremenom pred nama dane iskoristiti za pedaliranje gradom i prirodom, a u tom slučaju trebat će vam i dobre ideje za skladištenje bicikla - koje donosimo u našoj rubrici interijeri.

Unsplash

Želimo vam da aktivno uživate. Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN


Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutranji list ili online, jer vam donosimo i ove inspirativne teme teme:

NOVO! STILSKI SUD Modni komentari domaćih dizajnera

HIT KOMAD Biciklističke hlače u tri kombinacije

TENISICE Trendi modeli za nju i njega

ZDRAVO TIJELO I ČVRSTA KOŽA Proizvodi koji jamče površinsku napetost

BICIKL U STANU Dobre ideje za skladištenje sa stilom

GASTRO ŠKOLA MIRNE SAVIĆ Recepti usavršeni u karanteni

Linker
18. travanj 2024 14:08