iStock
Stiže nova Gloria IN!

Novi početak može biti divno iskustvo: Ključ je u tri stvari - redu, radu i dobroj organizaciji

U novoj Gloriji IN posvetili smo se povratku u školske klupe, ali i povratku nas malo odraslijih u rutinu nakon odmora. Što su trendovi, gdje 'upecati' hit komade na sniženju, što skuhati, gdje se zabaviti i kamo pobjeći od grada - samo su neke od tema koje možete čitati u novom broju velike ženske revije Jutarnjeg lista.

Početak školske godine simbolizira novi "start" i za one koji odavno nisu učenici, a rujan je mjesec u kojem se nastojimo disciplinirati nakon ljetnog odmora - u prehrani, tjelesnoj aktivnosti, strukturiranju garderobe... Zato smo se u novom broju Glorije IN - koji vas čeka na kioscima u subotu u paketu s Jutarnjim listom - posvetili redu, radu i dobroj organizaciji.

Premda će povratak obvezama ovog kasnog ljeta biti drukčiji - jer će mnogi primjerice nositi maske na licu - i dalje smo motivirani istim vrijednostima.

Želimo biti marljiviji, maštovitiji i naprosto bolji.

U tu svrhu, pripremili smo vam vodič za odlikaški imunitet uz savjete nutricionistice Karmen Matković Melki, jer je unutarnja snaga preduvjet za uspješno svladavanje izazova pred nama. Osim toga, obišli smo i trgovine u potrazi za sitnicama uz koje će se školski zadaci obavljati s većim zadovoljstvom, a istražili smo što je sve u ponudi "obvezne opreme" za đake 2020.

iStock

Zagrebačke učenike na putu do škole obradovat će novo ruho pojedinih zgrada, parkova i trgova koje su svojim fotografijama, muralima, akustičnim instalacijama i vunenim srdašcima ukrasili kreativci okupljeni u projektu Okolo. Motivirani stvaranjem optimističnije slike grada pogođenog potresom i poplavom, Ivona Martinčić, Ernest Mazarekić, Marko Gašparić te Ida Blažičko i Alex Brajković u Gloriji IN otkrivaju kako su nastajale njihove izložbe na otvorenom.

Predlažemo da ovog vikenda istražite kojim su sve javnim prostorima udahnuli novi život i usput obiđite trgovine u kojima su trendovski komadi opako sniženi. Mi smo u 783. broju odabrali najatraktivniju odjeću i modne dodatke.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

SNIŽENJA Hitovi na popustu

TREND U bodiju od jutra do mraka

INSPIRACIJA Stil Damiana Hurleyja

POVRATAK U ŠKOLU Sve za uspješnu godinu

LJEPOTA Plodovi iz kozmetičkog vrta

KREATIVNA ZONA Ekipa umjetničkog projekta ‘Okolo’

GASTRO Novi splitski restoran na Bačvicama

IZLET J.R. August na izvoru Kupe

Linker
25. travanj 2024 07:58