Sekunde ih dijelile od tragedije

Potresna ispovijest! Život im visio o koncu: ‘Una će morati ići na dodatna neurološka testiranja‘

Voditeljica Nikolina Ristović detaljno je ispričala što se događalo u noći kad su se ona i njezina kći Una Sofija umalo ugušile otrovnim plinom u svom zagrebačkom stanu te zašto je i dalje zabrinuta za njihovo zdravstveno stanje.

- Nikolinu Ristović ne poznajem dobro, ali svejedno me steglo u prsima kad sam doznala da su se ona i njezina djevojčica otrovale ugljičnim monoksidom i da im je život ovisio o sekundama. I njezina se kći, poput moje, zove Una, što prosječnom čitatelju ne uveličava dramu, ali prosječnoj majci paničarki itekako. Nazvala sam je i pitala kako je Una, a nakon toga mi je ispričala što je proživjela. Razgovor smo vodile u kasnim večernjim satima, nedugo nakon što je dovela kćer iz bolnice, a dok je strpljivo i detaljno uz uporan kašalj prepričavala trenutke iz kojih je jedva izvukla živu glavu, moja je Una u dnevnom boravku gledala "Crno-bijeli svijet". Jer život je baš takav, piše Željka Stanković o intervjuu koji je vodila s Nikolinom Ristović nakon što su njezina kćerkica i ona srećom izbjegle tragediju.

image
Privatni album

Zbog teške zdravstvene situacije, turska glumica Neslihan Atagül morala je zauvijek napustiti set serije "Ambasadorova kći". Njezinu priču donosi Damir Leljak

Mnogi nerado priznaju da gledaju turske sapunice, ali ja nisam jedan od njih. Nema mi većeg gušta nego nakon napornog radnog dana sjesti pred televizor i na sat vremena pobjeći u neki drugi svijet, drugu kulturu i gledanjem tuđih problema zaboraviti na vlastite. Slučaj je to i s "Ambasadorovom kćeri", sapunicom čija je naslovna junakinja i u privatnom životu doživjela dramu dostojnu filmskog scenarija - bolest zbog koje je morala zauvijek napustiti set. Istražili smo sve okolnosti koje su do toga dovele, kao i druge zanimljivosti iz privatnog života Neslihan Atagül, jedne od najpopularnijih turskih glumica.

image
Privatni album

U tjednu koje su obilježili dramatični događaji, priredili smo vam i razlog za veselje - raskošno rođendansko darivanje povodom 27. rođendana magazina Gloria! Vrijedne nagrade možete osvojiti do kraja veljače na našem Instagramu!

- Kada smo prije dvije godine obilježavali 25. rođendan naše Glorije, nismo mogli ni sanjati kakva nas budućnost čeka. U međuvremenu su maske, pandemija i potresi postali naša svakodnevica, i baš usprkos tome odlučili smo ovaj rođendan proslaviti u velikom stilu - kako i priliči najutjecajnijem i najčitanijem ženskom tjedniku u Hrvatskoj i regiji. Okupili smo najbolje i najkreativnije domaće dizajnere te kozmetičke tvrtke koji su za naše čitatelje osigurali vrijedne darove, a osvojiti ih možete do kraja veljače na našem Instagramu. Užitak mi je čitati kreativne odgovore naših čitateljica koje s puno ljubavi i pažnje pišu koliko im u životu znači naša Gloria, piše naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

image
Gloria i Krie Design by Kristina Burja vam poklanjaju poklon bon od 1000 kuna! Osim poznate dizajnerice, niz proslavljenih imena iz svijeta mode i kozmetike priključio se darivanju.
Gloria produkcija

Kruno Petrinović s "goranskom lisicom" u upoznavanju ljepota Gorskog kotara

Nemogućnost interakcije s lokalnim stanovništvom mnogi smatraju glavnim nedostatkom turističkih putovanja. No, u Gorskom kotaru nećete imati tih problema, pogotovo ako za vodiča angažirate Jelenu Holenko Pirc. Za razliku od mnogih pripadnika svoje generacije, rođena Delničanka nije trbuhom za kruhom otišla u svijet, nego je u svom rodnom gradu osnovala putničku agenciju, specijaliziranu za izlete prilagođene svim dobnim skupinama, njihovim kondicijskim mogućnostima i željama. Novim okolnostima uspjela se prilagoditi i u godini u kojoj je pandemija koronavirusa poharala turistički sektor pa su mnogi domaći izletnici, baš kao i mi, uz vodstvo "goranske lisice" krenuli u upoznavanje mističnih tajni tamošnjih prirodnih znamenitosti.

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Novi broj magazina Gloria u prodaji je od četvrtka, 4. veljače i online.

image
Gloria produkcija

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

SAMANTHA MARKLE Prljave obiteljske tajne

DIJANA ČULJAK U svemu vidim nešto dobro

ZORAN FERIĆ Bolja polovica života

STIL ŽIVOTA Modni dodatak u pandemiji

KUHINJA: SANDRA MARČIĆ Pokladnice s okusom bečke škole

PUTOVANJE: GORAN SAJKO Avantura u Ekvadoru

FELJTON: IMAN Bezvremenska ljepota s roga Afrike

Linker
13. travanj 2024 14:01