nova gloria in

Priprema, pozor, škola! Donosimo veliki vodič za povratak u klupe sa stilom

Škola samo što nije počela, a sve što vašem mališanu treba za povratak u klupe u velikom stilu pronaći ćete na stranicama nove Glorije IN!

Što odjenuti za prvi dan nastave, koju školsku torbu odabrati i kako urediti radni kutak u dječjoj sobi + trendi kreacije za razredne kombinacije - sve to čeka vas u novom broju posvećenom školarcima. Izloge papirnica i knjižara preplavio je školski pribor, a butike odjevne kombinacije za najmlađe, a Gloria IN pomoći će vam da odaberete one najljepše, najpraktičnije i – u trendu.

Dječja soba mijenja se sa svojim malim vlasnicima, a polaskom u školu postaje ne samo mjesto za spavanje i igru već i učenje.

image
HM

Uključite ih u proces preuređenja, pitajte za mišljenje pri odabiru radnog stola i stolice, te zajedno sudjelujte u nekom zabavnom DIY projektu, poput izrade kućne školske ploče, kako bi vaši mališani u školu krenuli spremni i – sretni. Najbrži način da efektno promjenite izgled nekog prostora jesu – tapete. Upoznajte kreativni dvojac koji stoji iza domaćeg brenda Chicha Micha, poznatog po originalnim tapetama i ručno rađenim ilustracijama.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Vodimo vas u novu zagrebačku gastro meku!

Kreativan se može biti i u kuhinji, a Zagreb je dobio novu gastro meku zaljubljenika u vegansku i vegetarijansku kuhinju - kavanu bistro Broom 44 na Dolcu – u novom broju Glorije IN otkrijte tko su članovi neumornog tima prepunog sjajnih ideja koji stoji iza nje.

Novi broj Glorije IN u subotu vas čeka na kioscima!

image
Gloria produkcija
Linker
14. travanj 2024 21:56