Stiže nova Gloria IN!

Punk je itekako živ - i ženstven! Svi su ludi za novim modnim dekorom koji vraća u neka ‘divlja‘ vremena

Novi broj Glorije IN donosi priču o novom modnom trendu koji obilazi svijet. Punkerice nisu robusne ni militantne, već ženstvene i samouvjerene. Baš kao što su to i ostale junakinje našeg novog broja. Krizna vremena iskoristile su da nauče više i ponude nam bolju stranu prirode...

Da smo i u kriznim vremenima okruženi ljudima punima dobrih ideja dokazuju kreativci u fokusu novog broja Glorije IN: Ana Matulić proizvodi kozmetiku od "sirovina" s vlastitog OPG-a na Pašmanu, a crteži Mihaele Erceg na duhovit način ilustriraju svakodnevicu na splitskim ulicama.

U Pakracu su pak svi poludjeli za kruščićima od prirodnog kvasca Leonarde Pejše koja je proteklu akademsku godinu provedenu kod kuće iskoristila i za eksperimentiranje u kuhinji.

Osim po Hrvatskoj, u potrazi za novim maštovitim projektima "otputovali" smo i u Pariz, gdje su Bruno Bijakšić i Marijana Cigić nedavno otvorili studio za izradu umjetničkih printeva. Kreativnost se izražava i stilskim odabirima, a modna tema broja posvećena je patentnim zatvaračima koji nisu samo funkcionalan već i dekorativan element u novim kolekcijama odjeće. Nadamo se da ćete se ispuniti pozitivnom energijom uz broj koji smo vam pripremili! Želimo vam još jedan dobar vikend.

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

image
Gloria produkcija
Linker
19. travanj 2024 03:27