Ekskluzivni popusti!

Samo u novoj Gloriji darujemo vam knjižicu sa 64 kupona za shopping u Arena Centru

Uživajte u najpovoljnijoj kupnji, s kuponima uz novi broj magazina Gloria u trgovinama Arena Centra i Arena Parka, uz 30% popusta za sve oblike plaćanja od 12. do 16. studenog, a samo u nedjelju i ponedjeljak, 15. i 16. studenog, očekuje vas 40% popusta za plaćanje mastercard® i maestro® karticama!

Svim vjernim čitateljima magazina Gloria Arena Centar daruje knjižicu s popustima koji vrijede za shopping u čak 64 trgovine u Arena Centru i Arena Parku od četvrtka, 12., do ponedjeljka, 16. studenog.

Očekuje vas 30% popusta za sve oblike plaćanja, a u nedjelju i ponedjeljak, 15. i 16. studenog 40% popusta za plaćanje mastercard® i maestro® karticama! Pronađite svoje modne favorite, najbolje poklone za nadolazeće blagdane ili sitnicu o kojoj već duže vrijeme maštate po najpovoljnijoj cijeni. Jednostavno, bezbrižno uživajte u shoppingu za 10!

image
Kupnja nikad nije bila povoljnija!
GLORIA

U novom broju magazina Gloria pripremili smo vam i izloge inspiracije koji će vam otkriti samo dijelić bogate ponude trgovina u Arena Centar i Arena Park trgovinama, a možda vas nadahnuti da stari kaput zamijenite novim, obogatite garderobu modernim modnim dodatkom ili, pak, novim parom obuće ili donjeg rublja.

Uz Gloria i Arena Centar kupone s popustima možete osvježiti i svoju spavaću sobu, po povoljnijoj cijeni kupiti omiljenu kremu, nove naočale, sportsku opremu, nakit, posuđe, dječiju robu i igračke...

SHOPPINGIRAJTE UZ KNJIŽICU S POPUSTIMA, SAČUVAJTE RAČUNE I ZAIGRAJTE VELIKU NAGRADNU IGRU "BAŠ SVE ZA 10", JER ARENA CENTAR NAGRAĐUJE SA 10x10.000 kn NA POKLON KARTICAMA.

Arena Centar je i naš omiljeni shopping centar jer uz najbolje ponude nudi sigurno i ugodno okruženje za sve svoje posjetitelje. Naime, neovisna međunarodna organizacija SAFE Shopping Centers Arena Centru je dodijelila certifikat “Covid-19 Compliant” koji potvrđuje da Arena Centar funkcionira u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.


image
Nova Gloria je u prodaji od četvrtka, 12. sudenog.
FOTOGRAFIJE:

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

LADY DIANA Prevarena princeza

KIM VUKADIN, LAURA HRLE, MARKO ČEKO, JOSIPA KOLETIĆ Mlade nade hrvatskog sporta

LJEPOTA Tajna mladolikog izgleda Ive Majoli

MODA Ikona stila: Emilia Clarke

ANA-MARIJA PERCAIĆ Žena je ženi majstorica

KUHINJA: VEDRANA ŠAJN Romski specijaliteti

PUTOVANJE: TEA GRGINOVIĆ Drugi dom na Azorskim otocima

FELJTON: MATTHEW MCCONAUGHEY Sve tajne holivudskog zavodnika

Linker
12. travanj 2024 03:58