EKSKLUZIVNI POPUSTI!

Samo u novoj Gloriji darujemo vam knjižicu sa 70 kupona za shopping u Arena Centru i Arena Parku

Uživajte u najpovoljnijoj kupnji, s kuponima uz novi broj magazina Gloria u trgovinama Arena Centra i Arena Parka, uz 30% popusta za sve oblike plaćanja od 17. do 22. studenog, a samo u nedjelju i ponedjeljak, 21. i 22. studenog, očekuje vas 40% popusta za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama!

Svim vjernim čitateljima magazina Gloria Arena Centar povodom svojeg rođendana daruje knjižicu sa čak 70 kupona i ekskluzivnim popustima do 40%

Kupujte u odabranim trgovinama Arena Centra i Arena Parka uz 30% popusta za sve načine plaćanja od 17. do 22. studenog, a samo u nedjelju i ponedjeljak 21. i 22. studenog iskoristite posebnu ponudu na kupnju uz čak 40% popusta za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

U novom broju magazina Gloria pripremili smo vam i izloge inspiracije koji će vam otkriti samo dijelić bogate ponude trgovina u Arena Centar i Arena Park trgovinama, a možda vas nadahnuti da stari kaput zamijenite novim, obogatite garderobu modernim modnim dodatkom ili, pak, novim parom obuće ili donjeg rublja.

Modnu inspiraciju za ovu sezonu možete pronaći i ovdje - get the look!

Uz Gloria i Arena Centar kupone s popustima možete osvježiti i svoju spavaću sobu, po povoljnijoj cijeni kupiti omiljenu kremu, nove naočale, sportsku opremu, nakit, posuđe, dječiju robu i igračke...

image
.

NAJPOVOLJNIJA I BEZBRIŽNA KUPNJA!

Neovisna međunarodna organizacija SAFE ShoppingCenters Arena Centru je dodijelila certifikat „Covid-19 Compliant” koji potvrđuje da Arena Centar funkcionira u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Ostanimo odgovorni zajedno #siguranshopping

image
GLORIA

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

MEGHAN MARKLE Vojvotkinjine male laži

IVANA ŠMIT Doktorica hrabrog srca

IKONA STILA Irina Sayk

MODA Deset godina Kaftan studija na crvenom tepihu

KUHINJA Slasne čarolije iz Hogwartsa

PUTOVANJE: NIZOZEMSKA Stručnjakinja za odnose s javnošću u zemlji vjetrenjača

FELJTON: EMILY RATAJKOWSKI Prokletstvo vlastite ljepote

Linker
21. travanj 2024 16:24