MAJA JUROVIĆ / CROPIX
GLORIA TALKS

Sandra Bagarić iskreno: 'Da mi sin od 23 godine dovede ženu od 45, rekla bih mužu da ju zavede'

Tema našeg četvrtog panela "Gloria Talks’" bili su odnosi. Mlađe žene i stariji muškarci, stariji muškarci i mlađe žene, velika razlika u godinama, brakovi, prevare, ljubavnice i ljubavnici... svega smo se toga dotakli u najnovijem izdanju, a naš novinar i urednik Daniel Delale iz svojih je sugovornika i ovoga puta uspio izvući i pokoji privatni detalj...

Ljubav, odnosi, razvodi, mlađi partner ili stariji, zašto veze masovno pucaju, kada je vrijeme za novu vezu, a kada za raskid, sve su to teme o kojima smo u najnovijem panelu "Gloria Talks" razgovarali sa Sandrom Bagarić, opernom pjevačicom i glumicom, Tončicom Čeljuskom, urednicom i voditeljicom na HRT-u i s profesorom psihologije i stručnjakom za veze - Borisom Blažinićem.

POGLEDAJTE NOVI GLORIA TALKS NA TEMU MUŠKO-ŽENSKIH ODNOSA!

Naši panelisti ovoga su puta bili...

Tončica Čeljuska, voditeljica i urednica

panel o vezama Gloria talks / knjizara Hocu knjigu / Zagreb 17.09.2020. / foto: Maja Jurovic / Toncica Celjuska
MAJA JUROVIĆ / CROPIX

"Mislim da je uvijek osobnost ono što definira način na koji ćeš se uopće upustiti u odnos, zatim ono što si doma naučio kao vrijednosti koje cijeniš... Ali i pokušaji i pogreške."

Sandra Bagarić, operna pjevačica

panel o vezama Gloria talks / knjizara Hocu knjigu / Zagreb 17.09.2020. / foto: Maja Jurovic / Sandra Bagaric
MAJA JUROVIĆ / CROPIX

"Mislim da se ljudi u brakovima svađaju oko nebitnih stvari. Treba se znati dobro posvađati, ali i pomiriti. Ali treba i kopati po tom partneru koji možda ne zna i ne želi razgovarati. Ako imate cilj i ako ste odlučili da ćete to učiniti - onda ćete to i ostvariti. Ne treba dizati ruke." rekla je naša operna diva otkrivajući kako se svaki dan i po tri puta poželi rastati...

Boris Blažinić, prof. psihologije i psihoterapeut

panel o vezama Gloria talks / knjizara Hocu knjigu / Zagreb 17.09.2020. / foto: Maja Jurovic / psihijatar Boris Blazevic
MAJA JUROVIĆ / CROPIX

"Život je jedan veliki ljubavni supermarket. Ulazimo u njega zbog potreba, ali nažalost zbog akcija, degustacija, promocija... kupujemo ono što je odraz naših želja i dojama, a ne i potreba."

Blažinić, kao stručnjak za ova područja, objasnio je što nam se događa kada se zaljubljujemo i odljubljujemo, zašto se razvodimo i što najviše mori ljude koji dolaze kod njega na savjetovanja.

Posebno zanimljiva bila je naša panelistica Sandra Bagarić. Osim što je govorila o ljubavnim jadima svojih sinova, otkrila nam je i kolika vatra tinja u njenom braku te osjeti li se razlika u godinama između nje i njezinog deset godina starijeg supruga Darka Domitrovića.

Također, prokomentirali smo i neke aktualne razlike u godinama na svjetskoj showbiz sceni, ali i doznali što bi naša operna diva napravila da joj sin od 23 godine doma dovede ženu od 45.

panel o vezama Gloria talks / knjizara Hocu knjigu / Zagreb 17.09.2020. / foto: Maja Jurovic / Sandra Bagaric i psihijatar Boris Blazevic i Toncica Celjuska
MAJA JUROVIĆ / CROPIX
Dobra atmosfera, simpatične dosjetke i škakljiva pitanja - i naš je novi panel prošao brže nego ijedan do sada.

Tončica Čeljuska, inače razvedena, otkrila nam je povjerava li joj se mlađa kći kada su dečki u pitanju i ima li razlike između današnjih frajera i onih kada je ona bila u godinama svoje kćeri. Samo za "Gloria Talks" otkrila je koji je trenutno njezin ljubavni status, što su joj danas životni prioriteti i kako reagira kada ju mediji spajaju s pojedinim muškarcima te ima li u tome istine.

Osim što je stručnjak za odnose vrlo detaljno objasnio što se događa na današnjoj "ljubavnoj burzi" te udijelio nekoliko dobrih savjeta, cijelu je priču, dakako, zaokružio naš urednik i voditelj panela. Daniel Delale i ovoga je puta direktnim pitanjima i bez zadrške "ogolio" naše sugovornike i doznao detalje iz njihova života o kojima još nisu govorili javno te tako dodatno zagrijao atmosferu našeg četvrtog "Gloria Talksa", koji smo snimili u prostoru knjižare Hoću knjigu... A više je puta sugovornike ostavio i bez teksta, što je, znajući tko su nam gosti, poprilično teško. U svakom slučaju, ne propustite!

Pogledajte i ove Gloria talks emisije:

Zašto mnogi 'hejtaju' influencere i je li to zaista posao govore Lana Jurčević, Maša Zibar i Lana Rosandić

Poznate mame rekle su nam što misle o mjerama uoči nove školske godine: 'Grč mi je i u srcu i u želucu'

Indira u strahu od gladi pozvala Capaka na rakijicu: 'Ne tražim milostinju, želim pošteno zaraditi svoj novac'

Linker
22. rujan 2022 06:15