Matea Smolčić Senčar / CROPIX
Samo u novoj gloriji

Sandra Perković o velikim životnim promjenama: 'Nastavit ću karijeru i nakon što rodim'

Nakon što je deveti put u bacanju diska osvojila Hanžekovićev memorijal, naša najbolja atletičarka pokazala nam je svoju ženstvenu stranu i samo za magazin Gloria otkrila da će se za svog trenera i životnog partnera Edisa Elkasevića udati u Istri, na ‘intimnom’ vjenčanju.

"U moru ne baš vedrih vijesti ovaj tjedan dali smo si u zadatak da vas razveselimo, inspiriramo i potaknemo na promjene. Zato ovaj broj pršti pozitivnim vibracijama i dobrim savjetima, poput onih koje smo sabrali u knjižicu s učinkovitim dijetama domaćih i stranih celebrityja. Za početak, pročitajte intimni intervju s našom najboljom atletičarkom Sandrom Perković, koja optimistično najavljuje nove pobjede, ali i neke ozbiljne promjene u privatnom životu. Čini se kako će joj iduća godina biti itekako uzbudljiva jer su se na njezinoj agendi našle ne samo Ljetne olimpijske igre nego i vjenčanje, majčinstvo", piše naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

Ne propustite! Uz novi broj magazina Gloria donosimo vam specijalni prilog 'Smršavite kao zvijezda'! Priče poznatih dama te korisni savjeti nutricionista, trenera i psihologa inspirirat će vas na promjene.

24.09.2020. zagreb
sandra perkovic
snimila-matea smolcic sencar
Matea Smolčić Senčar / CROPIX

Intimni intervju sa zvijezdom naše naslovnice ovoga puta donosi naš novinar i urednik Damir Leljak

Atletičarka Sandra Perković itekako se brine o svom izgledu, ali sport joj je uvijek na prvome mjestu. Stoga prije velikih natjecanja, kad je fokusirana na pripreme, nije raspoložena za intervjue i snimanja - pa smo mi taj dio odradili nakon njezina prvog i zadnjeg ovogodišnjeg mitinga. A riječ je, naravno, o Hanžekovićevom memorijalu na kojem je ponovno trijumfirala. Otkrila nam je mnoge zanimljivosti iz svog profesionalnog i privatnog života, među ostalim i to da planira vjenčanje s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem. Najbolja hrvatska sportašica odlično se snašla i ispred fotoobjektiva naše suradnice Matee Smolčić Senčar, rekavši da se u svemu trudi biti najbolja - i na bacalištu, i kad pozira poput manekenke.

Teška sudbina nije pokolebala bračni par Borojević! Kristinka Šćavina donosi dirljivu priču

Gledajući Daliborku i Mateja Borojevića kako se vedro i poletno bore za titulu pobjednika u RTL-ovom showu Superpar, teško je zamisliti kroz kakve je sve užase prošlo ovo dvoje mladih ljudi. Upoznali su se kao 11-godišnjaci u dječjem domu za nezbrinutu djecu u Osijeku. Oboje su u najranjivijim godinama prošli brojne traume, no nisu se pomirili sa svojom sudbinom, dokazavši se kao nepokolebljivi borci. A imaju i najvažniji razlog za borbu na svijetu: svojim sinovima Leonu i Filipu osigurati sretno djetinjstvo.

Legendarni Marko Ostarčević otkrio je Dolores Tolić sve o životu vrijednom filmskog scenarija

Svaki grad ima svoje legende, a jedan od najosebujnijih Zadranina umirovljeni je košarkaš Marko Ostarčević. Gotovo dvadeset godina igrao je za francuski klub Paris Racing, među prvim je domaćim sportašima koji su ostvarili međunarodnu karijeru, a njegov privatni život dostojan je filmskog scenarija. Povod razgovora s vitalnim 78-godišnjakom, ocem triju kćerki i četvorice sinova koji je godinama bio u braku s proslavljenom španjolskom plesačicom Normom Duval, njegov je novi početak. Nakon uzbudljivih pola stoljeća u Francuskoj i Španjolskoj, Ostarčević se proljetos odlučio vratiti u rodni grad.

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

AMY CONEY BARRETT Trumpova konzervativka

MARIAH CAREY Životni vrtuljak boli i sreće

MOJA OAZA: VESNA ŠKARE-OŽBOLT Impozantna biblioteka s 800 knjiga

MARIJAN I ANDREA BUTKOVIĆ Urbana farma kliconoša

KUHINJA: RICARDO LUQUE Okusi Venezuele usred metropole

PUTOVANJE: BARBARA SUHODOLČAN Glazbenica zaljubljena u Pariz

FELJTON: SHERE HITE Zvijezda vodilja ženske seksualne revolucije

Linker
21. ožujak 2024 01:03