tjedan darivanja

Slavimo žensku snagu! Gloria.hr i Borboleta daruju neodoljivi Gift Box

Povodom Dana žena Gloria.hr nagrađuje svoje vjerne čitateljice. U tjednu posvećenom ženskoj snazi, odlučili smo s našim dugogodišnjim vjernim partnerima darivati vas tijekom dana koji su pred nama.

Snažne, nježne, intuitivne, pametne i sposobne - jednom riječju ‘žene‘. Inspiriraju nas sve one koje su se tijekom povijesti borile da bi za nove generacije izborile ravnopravnost i otvorile prostor nekom novom svijetu. Onom u kojem danas sretno slavimo ženstvenost u ljepoti njezine različitosti.

Kako bismo razveselili sve vas žene, sve vaše voljene žene i sve one koje vas svakog dana inspiriraju da budete najbolja verzija sebe, s našim smo vjernim partnerima odlučili ovaj tjedan učiniti tjednom slavlja ženske snage.

Povodom Dana žena, Borboleta i Gloria.hr daruju jednoj čitateljici Gift Box pomno odabranih poklona koje ćete poželjeti podijeliti s najbližima, a i onim udaljenima.

image
Borboleta

Gotovo svatko je u djetinjstvu imao kutijicu u kojoj je brižljivo čuvao komadiće sreće: narukvice prijateljstva, mamin ruž, prazne bočice parfema, tajni dnevnik, bombon koji smo sakrili od brata, grožđanu mast itd.

image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta

Našla bi se povremeno u toj kutijici i koja izblijedjela ulaznica s nekog dogadjaja koji nas se posebno dojmio.

image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta

Tada smo sanjarili o škrinjama s blagom zakopanim na nekoj karipskoj plaži, maštali o tajnim gradovima od zlata, skrivenim u prašumi, lebdjeli nad zelenim brežuljcima, a kada smo odrasli, neke smo snove pretvorili u stvarnost, većinu nažalost i zaboravili, a kutijicu smo zagubili.

image
Borboleta
image
Borboleta

Imamo i previše opterećenja, nemamo vremena, a, uostalom, kutijica sa sitnicama- pa to je djetinjasto i beskorisno.

Ipak, ovih dana, u godini prepunoj izazova, ta zaboravljena prašnjava kutijica nam omogućuje da opet putujemo u mislima i obojimo i najsivlji dan, da utjehu potražimo u svakodnevnim ritualima, i instinktivo pružimo ruke jedni drugima.

image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta

Vrijeme je u kojem ljepotu nalazimo na potpuno neočekivanim mjestima, kada je životni stil poprimio sasvim drugačiji oblik, kultura postala luksuzom, a zdravlje je nevjerovatno skupocjeno.

image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta
image
Borboleta

Dok svijet, zaustavljen, napeto iščekuje najintrigantniju kutiju godine, onu punu cjepiva, a mi čeznemo za stvarima koje smo do jučer uzimali zdravo za gotovo, jedno jutro ćete se probuditi i na kućnom pragu će vas dočekati kutijica. Unutar Borboleta box-a naći ćete bogati izbor pomno odabranih poklona koje ćete poželjeti podijeliti s najbližima, a i onim udaljenima.

Od nas vama, uz želju da i ove godine širimo ljubav i radost. Jer to je ono što nas čini ljudima. #allaboutlove

image
Borboleta
image
Borboleta

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Kako se uključiti!

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti Instagram profil @borboleta_joaillerie
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je, tagirati ženu koja vas posebno inspirira te objasniti zašto vam je baš ona toliko važna

Budite tu jedna za drugu! Ujedinjene žene mogu sve!

Sretan vam Dan žena!

Linker
14. travanj 2024 18:59