stiže nova gloria in!

Tko kaže da se šljokice ne mogu nositi danju? Donosimo prijedloge za raskošna dnevna modna izdanja

Nova Gloria IN donosi prijedloge koji će vas posebno razveseliti ukoliko su vam trenirke već pomalo dosadile. Nova vremena donose i nova pravila, tko kaže da se i u kupnju namirnica ne može ići u glamuroznom izdanju?

Nepredvidljiva vremena donose iznenađenja i u pogledu mode pa se ovog proljeća, kad se izlasci iz kuće više-manje svode na obavljanje dnevnih zadataka, odjeća sa šljokicama i od metalik tkanina nosi - danju. Jer, tko kaže da se u raskošnim odjevnim predmetima ne može i u kupnju namirnica? Donosimo vam stoga najatraktivnije kombinacije sa šljokastom suknjom te haljinom i hlačama metalnog sjaja uz koje ćete već od jutarnjih sati blistati.

Modni hit su i prošivene, reljefne, voluminozne torbe - lake poput pera - koje su najbolji dodatak ležernim odjevnim kombinacijama.

Osim klasične crne, u trendu su i svijetle ljubičaste te perlaste i srebrne nijanse, a odaberete li model od tankog poliestera, dobro je znati da se može složiti u veličinu šake - i zato je vrlo praktičan izbor za, primjerice, putovanja.

Osim odjevnih ideja, donosimo i prijedloge vikend-aktivnosti: provodite li proljetne subote u Zagrebu, prošećite do centra i pogledajte predstavu na otvorenom "Priča o četiri ruže".

Riječ je o posve novom tipu turističkog obilaska grada - u kojem se isprepliću povijesne činjenice i fikcija - a o kojem nam u novom broju Glorije IN govore njegovi autori, povjesničar Luka Pelicarić i glumac Ivan Colarić.

Inspiraciju za ručak, a možda i poticaj na promjenu životnog stila, mogla bi vam donijeti gastro priča broja: za nas je kuhao 31-godišnji Mario Krog, koji je stalni posao u televizijskoj produkciji u Zagrebu zamijenio uzgojem životinja u Zagorju. Nadamo se da ćete uživati u temama koje smo vam pripremili.

image
Gloria produkcija

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

Linker
20. travanj 2024 11:52