Nova Gloria

Uršula Tolj o udvaračima: ‘Godine nisu važne, ali na ovo zbog ljubavi ne bih pristala‘

Kad je odustala od operacije povećanja grudi te zašto ne koristi filere niti filtere na društvenim mrežama otkriva za Gloriju urednica i TV voditeljica sugerirajući da ni na pragu pedesete nije kasno za ljubav, minice i poziranje u badiću.

"I u ovom broju nastavljamo s našom misijom - osnaživanjem žena koje se usude biti potpuno prirodne, a idealnog sugovornika za tu temu pronašli smo u zvijezdi naše naslovnice, TV voditeljici Uršuli Tolj. Dio zasluga zasigurno ide genima - jer kako drugačije objasniti Uršulin senzacionalan izgled na pragu pedesetih, ali ima nešto i u zdravoj prehrani, vježbanju te unutarnjem miru i zadovoljstvu.

O svemu tome potpuno otvoreno pričala nam je šarmantna voditeljica i urednica koja je bez ustručavanja odgovorila i na škakljiva pitanja o povećanju grudi, filerima, skandalu s minicama na malom ekranu te online udvaračima, koji je ne prestaju zasipati ljubavnim ponudama", piše naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

Za fotografa nema većeg nadahnuća od modela koji je zbog dobre fotke spreman na razne izazove. Upravo takvom se pokazala zvijezda našeg modnog editorijala, HRT-ova voditeljica i urednica Uršula Tolj. Iako su taj dan temperature bile među rekordnima, svoj dio posla odradila je više nego profesionalno. Tako je i bez razmišljanja prihvatila moj prijedlog da u haljini i s kompletnim make-upom uđe u more, a ta mi je fotografija, na kojoj izgleda poput morske sirene, jedna od najdražih. Nakon snimanja uvijek se pitam jesam li mogao bolje, drugačije, više..., no ovaj put nisam imao dvojbi. Osim odlične ekipe, ovu ljetnu priču upotpunila je i “scenografija” - prekrasni ambijent opatijskog hotela Villa Ariston.

image

Antoneta Alamat Kusijanović i Damir Leljak.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Damir Leljak razgovarao je s Antonetom Alamat Kusijanović

Posebno me vesele teme u kojima pišemo o uspjehu naših ljudi na međunarodnoj sceni, a među posljednjim takvim primjerima je dubrovačka redateljica Antoneta Alamat Kusijanović. Nedavno je osvojila prestižnu nagradu u Cannesu za film ‘Murina’ (koju nije mogla preuzeti osobno jer je bila u rodilištu), a sada najavljuje njegovo prikazivanje u kinima. Unatoč hektičnom rasporedu, Antoneta je strpljivo i profesionalno odradila snimanje i razgovor za Gloriju, šireći totalnu pozitivu. Na kraju se, ipak, malo umorila, a snagu joj je vratila energetska bomba u obliku - punjene paprike.

image

Novinarka Snježana Dragojević Harapin i Radojka Šverko.

BORIS KOVACEV/CROPIX

Snježana Dragojević Harapin donosi priču s Radojkom Šverko

Razgovarati s glazbenom divom Radojkom Šverko jedan je od nezahvalnijih novinarskih zadataka. Jer kako na nekoliko kartica sažeti priču o ženi koja je svojim raskošnim glasom već sa 16 godina - pobjedom na natjecanju mladih talenata u organizaciji Radio Zagreba - zasjela na tron kao jedinstvena pjevačica, a sljedećih desetljeća pokorila svjetsku i domaću glazbenu scenu. Njezin život prepun zvjezdanih trenutaka i teških udaraca nadilazi prostor novinarskog teksta. Unatoč tomu, ostala je jednostavna, iznimno ugodna sugovornica s kojom je višesatni razgovor prošao u trenu.

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

REESE WITHERSPOON Plavuša od milijardu dolara

JANA PAVALIĆ Zagorska zlatna ribica

CHARLENE OD MONAKA Odbjegla kneginja

LJEPOTA Novi tredovi u manikuri

MODA Stilski premet u Tokiju

IVANA MEŠTROVIĆ STANCOMB I ANTHONY STANCOMB Naše ljetno utočište na Visu

KUHINJA: SAMANTA FABRIS Iz Istre s ljubavlju

PUTOVANJE: LONDON Evica Borčić otkriva čari britanske metropole nakon lockdowna

FELJTON: AMY WINEHOUSE Mučan život i baršunasti glas

Linker
23. travanj 2024 15:13